Kaptam x osszeget. Hogy nyugodtan koltsem magamra. De aztan a haromnegyedet vissza kerik mert nekik kell.
Megkapom az en kis penzem amit le diakmunkaztam. Aztan azt is elkerik.
Mindent vissza kernek. De sosem latom viszont. Pedig megigerik hogy vissza adjak.
Ezert sosem tudok magamnak semmit se venni. Most koltozok el es a vegen megint nekem nem fog maradni. De buntudatom van hogy utana le vagyok hordva.. Es paromtol is kertek mar kolcson. Nem egyszer. Halalra idegesit. Mit tehetnek?
De hat nem igaz ott van sorban a tap meg a mittudom en mi..
Ha meg egyszer ra kezdenek. Egy szo nelkul ossze pakolok es el koltozom. Hisz a lakas mar megvan... Köszönöm mindenkinek!
2020. aug. 4. 11:47
12/21 anonymousreview60 válasza:
"Hogy nem tud a macskanak kajat venni." Az csak mondvacsinált ürügy. Jó költözést.
2020. aug. 4. 11:53
13/21 anonim válasza:
Én már költöznék is, főleg ha a lakás is megvan. Pénzemet meg tartanám meg magamnak, gazdálkodjanak abból, ami van.
2020. aug. 4. 12:08
14/21 anonim válasza:
Egy mondatot mondj mindig!
"Elköltöttem mindet, sajnálom!"
Pár alkalom s megunják a lejmolást, ha meg nem akkor oda kell vágni, mi van a tartozásoddal, mert jól jönne már!
2020. aug. 4. 12:25
15/21 anonim válasza:
Ennyit kell mondani, hogy mennyi kell? Nagyon szívesen adok, amint visszakapom azt a 93578ft-ot amit múlt hónapban összesen elkertetek tőlem.
2020. aug. 4. 12:31
16/21 anonim válasza:
“Ha tudom, hogy kell kölcsön akkor nem költöttem volna el tegnap...”
2020. aug. 4. 12:32
17/21 anonim válasza:
Ne adj, DE akkor ha ők adnak pl. szülinapra vagy akármire, azt ne fogadd el!
2020. aug. 4. 12:34
18/21 anonim válasza:
Mond ezt, mond azt, mond amazt... vagyis kamuzz, sokak szerint. Szerintem meg ennyi: nem adok.
Majd ha az eddigieket visszaadtátok, esetleg beszélhetünk.
Egyébként, ha van lehetőséged elköltözni, akkor ne itt picsogj, hanem költözz.
2020. aug. 4. 13:24
19/21 anonim válasza:
Nekem az esett le, hogy a mamádnál laksz. Különben nem menne be hozzád csak úgy. Ha így van, akkor lehet Kevés a nyuddíjja ahhoz, hogy mindent ő fizessen, ezért kér tőled, de visszaadni már nem tudja miből. A helyedben inkább el gondolkoznék azon, ha már velük laksz, (ha jól értettem), hogy nem nekik kellene kölcsönöket kunyerálni, hanem neked segíteni őket mondjuk egy két számla kifizetésével. Értem én, hogy tanulsz, meg ez csak diákmunka, de az idősebbeknek alig van esélyük a nyugdíj mellett állást keresni. Főleg ha betegesebb is a mamád. De a legjobb az lenne, ha elköltöznél, mert akkor magára csak elég lenne a nyugdíja. Légyszíves csak arra válaszolj, hogy ott laksz velük? Elég lenne mamád pénze a lakásra, rád, és magára?
2020. aug. 4. 13:52
20/21 Metionin válasza:
Mert adsz nekik. Lehet hogy végigpóbálgattak másokat is de csak te voltál olyan hülye, hogy le tudnak húzni. Ha ők adnak, ne fogadd el, ha pedig sajátot keresel, ne add oda. Leszoknak majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!