Miért mindig tőlem kérnek pénzt?
Kaptam x osszeget. Hogy nyugodtan koltsem magamra. De aztan a haromnegyedet vissza kerik mert nekik kell.
Megkapom az en kis penzem amit le diakmunkaztam. Aztan azt is elkerik.
Mindent vissza kernek. De sosem latom viszont. Pedig megigerik hogy vissza adjak.
Ezert sosem tudok magamnak semmit se venni. Most koltozok el es a vegen megint nekem nem fog maradni. De buntudatom van hogy utana le vagyok hordva.. Es paromtol is kertek mar kolcson. Nem egyszer. Halalra idegesit. Mit tehetnek?
Miért nem mondod, hogy már elköltötted...???
Állj már a talpadra!
Miért írtad ki ezt a kérdést?
Te is tudod, mit kell tenned.
-Nem, mert sose kapom vissza!- csak ennyit mondj. Ha meg rákezdik a lehordást, egy szó nélkül menj el otthonról.
Mire hazaérsz, lehiggadnak.
Egyébként, ha a megkeresett pénzedet mindig elkérik, akkor mindegy lenne, ha nem is dolgoznál. Van értelme? Pihenhetnél is ez idő alatt, ugyanott lennél anyagilag, ahol most vagy. Vagy majdnem :-)
1. Mert te be tudod osztani, illetve egyfajta malacperselynek néznek.
2. Mert úgy adsz nekik, hogy nem kéred és kapod vissza, mielőtt legközelebb kérnének ők.
3. Mert ők pofátlanok, kihasználnak, te meg hülye vagy, hogy hagyod. Igen, az ilyen emberek az olyant mint te érzelmileg zsarolják. Tanulj meg ellenállni!
4. Legközelebb, ha kölcsönkérnek, akkor aláírás mellett adj nekik, és ők is úgy adjanak vissza. Fogsz egy füzetet:? dátum, plusz előjelű összeg, az ő aláírása, te aláírásod. Amikor visszaadják ugyanez csak fordítva, és negatív előjellel az összeg.
Állj ki magadért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!