Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek? A többi lent ⬇️

Mit tegyek? A többi lent ⬇️

Figyelt kérdés

A nagyszüleim nagyon elitélőek,transz- és homofóbok.Én meg nonbinary és biszexuális vagyok.A szüleim azt szeretnék hogy járjak hozzájuk hetente,de érthető okok miatt nem szeretnék.Még senkinek sem coming out-oltam így nem tudom elmondani, hogy miért nem akarok oda menni.

Normális válaszokat kérnék és előre is köszönöm!

2020. júl. 27. 09:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
89%
Hidd el, hogy rajtad kívül a kutyát nem érdekli, kivel kefélsz.
2020. júl. 27. 13:10
 22/28 anonim ***** válasza:
71%
Csak én vagyok olyan öreg elavult szar, hogy fogalmam sincs mi a jó ég az a nonbinary???
2020. júl. 27. 15:46
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul: se fiúnak se lánynak nem érzi magát

2020. júl. 27. 15:48
 24/28 anonim ***** válasza:
46%
Neha en is olyan elfoglalt vagyok,hogy azt sem tudom fiu vagyok-e vagy lany.Ezutan csak annyit kell mondanom: jaj,ma olyan nonbinary vagyok.
2020. júl. 27. 17:29
 25/28 anonim ***** válasza:
55%
Amíg nem jössz össze azonos neművel és kerül sor a bemutatásra, kerüld ezt a témát, vagy tereld el másra, ha szóba jön. Felesleges ezen idegeskedned neked is és nekik is, majd ha eljön az az idő amikor "muszáj", megtudják.
2020. júl. 27. 22:59
 26/28 anonim válasza:
54%
Nyugodtan menj hozzájuk csak kerüld a témát. Nem mintha gáz lenne erről beszélni de ha te nem szeretnéd hogy eliteljenek. De ha elmondod nekik hogy ha eddig nem vettek rajtad észre semmit és eddig se fognak. Ha meg elmondod nekik és ki akadnak akkor mondd el a szüleidnek és majd ők elmondja neki hogy nem vagy ezért mas
2020. aug. 1. 17:16
 27/28 anonim ***** válasza:
42%

ezek a válaszok vmi egészen elképesztők: komolyan mondom, ennyire buta embereket is csak magyar fórumokon látok...

ne haragudjatok, de hogy lehettek ennyire sötétek?:D az egyik észlény leírja, hogy nem érti, hogyan kerülhet elő a téma.

14/26 anonim ***** válasza:

83%

"Itt mi baja van mindenkinek?"

az a bajuk, h tipikus beképzelt, tájékozatlan prolik, akik még azt sem képesek felfogni, hogy vkinek a szexuális orientációja nem egyenlő azzal, hogy mindig a szexuális életéről akar beszélni.

nemrég tettem fel hasonló kérdést, és a sok IQ harcosnak képtelen voltam elmagyarázni, hogy NEM AKAROK a szexualitásomról beszélni, tényleg nem értik. azt hiszik, ha vki coming outol, az folyton a nemi életéről akar beszélni.

persze, a tipikus magyar nagyszülő pont olyan, hogy már a 20-25 éves unokáját cseszegeti, h mikor házasodik. egyik hetero ismerősömet konkrétan lebzizta a mamája, mert régóta nem volt barátnője.

olyanok meg végképp nem tudom, miért írnak ide, akik büszkék rá, hogy nem tudják, mi a nonbinary, vagy akik leírják, h hülyeség a gender :D

_

kérdező, ne foglalkozz ezzel a sok észkombájnnal. annyit tudsz tenni, hogy próbálsz minél ritkábban, vagy minél rövidebb időt náluk tölteni.

hasonló cipőben járok, és max. 5-10 perceket töltök már a nagyszüleimnél pont emiatt.

2020. okt. 16. 19:28
 28/28 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam a kérdést mert rossz ott lenni azzal a tudattal hogy utálnak (csak ők még nem tudják). De most már otthon is ez van úgyhogy kezdem megszokni. :(
2020. okt. 22. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!