Mit tegyek? A többi lent ⬇️
A nagyszüleim nagyon elitélőek,transz- és homofóbok.Én meg nonbinary és biszexuális vagyok.A szüleim azt szeretnék hogy járjak hozzájuk hetente,de érthető okok miatt nem szeretnék.Még senkinek sem coming out-oltam így nem tudom elmondani, hogy miért nem akarok oda menni.
Normális válaszokat kérnék és előre is köszönöm!
"nem a társadalom által el várt nemi jellemzők alapján viselkedek"
Oszt' ez mit jelentene? Fingassz meg büfögsz az asztalnál? Én is tarkón csapnálak.
"és nem a társadalom által el várt nemi jellemzők alapján viselkedek."
Büfögsz,fingasz ebédnél?Kifejtenéd?
"és nem a társadalom által el várt nemi jellemzők alapján viselkedek."
Büfögsz,fingasz ebédnél?Kifejtenéd?"
Gondolom a kérdező arra gondol hogy neki a születési neme lány de nem szoknyát hord nem sminkel nem rózsaszín ruhákba jár és ilyenek. Vagy pl szerintük egy nőnek keresztbe tett lábbal kell ülnie de a kérdező nem így ül és ilyenek
Itt mi baja van mindenkinek?
Hogy ki hozza fel ezt a témát ebéd közben? Ezek szerint ti kultúrált családban nőttetek fel, örüljetek neki. De sajnos nem mindenki családja ilyen. Vannak emberek, akik elkezdik gyalázni a saját gyerekeiket, unokáikat ebéd közben, akár azért is, mert vastag a bokája (true story). Még az általában nagyon kultúralt szemléletű és konfliktuskerülő rokonom szájából is elhangzott egyszer egy családi vacsoránál, hogy jaj ezek a drogosok és a melegek... Mit várjak akkor a szomszéd részeges Pista bácsitól? Mert sajnos belőle sok van.
Értem én, hogy a nagyszülőktől fáj hallani, hogy szidják azt, amihez te tartozol, de az életben sok ilyen emberrel fogsz találkozni, jobb most megszokni. Meg ahogy a többiek is mondták: nem kell a homlokadra írni, hogy mi vagy, nem kell "beavatni" őket a szipi-szupi titkodba, hogy biszex vagy, mert gondolom előtte sem társalogtatok arról, hogy kivel vesztetted el a szüzességedet meg ilyenek... A vegyél-fel-szoknyát szindróma meg eléggé átlagos a nagyszülőknél, szerintem a legtöbb tini megkapja a nagyszülőktől az effajta dorgálásokat szexualitástól függetlenül, tehát nem kell túltolni és komolyan venni ezeket...
+ egy tanács, amit még itt olvashattál: ne a szexualitásod határozzon meg, ne az legyen a védjegyed, hogy huu én most nonbinary vagyok. Ha ezektől eltekintessz, és építgeted a személyiségedet, a legtöbb embert nem fogja érdekelni/zavarni, hogy minek tartod magad, ha amúgy látja, hogy "tettél már le az asztalra ezt-azt".
Én az ilyen mérgező nagyszülőket egyébként is kerülném. Mondd meg a szüleidnek, hogy azért nem mész hozzájuk, mert nem tetszik, hogy mindenhez így állnak hozzá. Nem kell ebbe belekeverni a szexualitásodat.
Én se járok az olyan rokonaimhoz, akik mindenbe is belekötnek.
Kedves Kérdező!
Megmondom őszintén,gőzöm sem volt arról hogy mit jelent ez a kifejezés,hogy nonbinary,és rákerestem.
Képzeld el én is az vagyok.Pedig 44 éves vagyok.És biszex is.És ez a comingoutolás baromság(szerintem) , senkinek semmi köze kivel szexelsz.Nekem a férjem meg a tesóm tudja.Nagyanyámnak mi köze lenne hozzá?Én sem kérdezem, hogy milyen pózba csinálták régen.
És most jön a csavar a történetben,hogy a férjem homofób, tudta,hogy előtte barátnőm volt.Mégis elvett feleségül,én kellettem neki, a fiús stílusommal.
Mostanában a gyereknevelésen, meg házimunkán rengeteget veszekszünk, de a biszexség még sosem volt téma.
És hidd el, nem a személyed ellen irányulnak ezek a viták,meg szidalmak, amiket a nagyszüleid csinálnak.Csupán vannak tényleg gáz dolgok amik a normális melegeket, meg biszexeket lejáratják.PL Szegecses f@roktakaróban vonulni a nyílt utcán.Szerintem gusztustalan,és ez miatt a hőzöngés miatt,gondolják sokan,hogy minden meleg meg biszex ilyen aberált.
És ne járj szoknyába, azon kívül is van élet.
26 éve nem volt szoknya rajtam,akkor is azért mert kötelező volt az érettségin.Előtte meg a nyolcadikos ballagáson,mert ott is kötelező volt.A saját esküvőmön is csinos nadrágkosztümben voltam.
Lépj túl ezen, nem kell megváltani a világot,mégha most azt is hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!