Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek? A többi lent ⬇️

Mit tegyek? A többi lent ⬇️

Figyelt kérdés

A nagyszüleim nagyon elitélőek,transz- és homofóbok.Én meg nonbinary és biszexuális vagyok.A szüleim azt szeretnék hogy járjak hozzájuk hetente,de érthető okok miatt nem szeretnék.Még senkinek sem coming out-oltam így nem tudom elmondani, hogy miért nem akarok oda menni.

Normális válaszokat kérnék és előre is köszönöm!

2020. júl. 27. 09:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Oké, de mi a gond? nyilván nem arról beszélgetsz velük, kivel szexelsz.
2020. júl. 27. 09:07
 2/28 anonim ***** válasza:
54%
A kulcsszavak közt ott van az "értelmes" miközben olyan szavakat használsz, mint a nonbinary... Úgy tűnik ez a gender baromság lesz a '20as évek emója. Nyugi, majd kinövöd.
2020. júl. 27. 09:10
 3/28 anonim ***** válasza:
89%
Én sem mondtam meg senkinek, hogy nőként férfiakkal szoktam szexelni. Szerintem a magánügyem. Ha ezután nem akarsz majd senkivel találkozni, aki nem nézi jó szemmel a magánéleted, akkor nem sok ember marad körülötted. Szerintem ami magánügy azt kezeld magánügyként, ha valaki ki akar majd közösíteni a szexuális irányultságod miatt, az úgyis megteszi, felesleges előre leírnod az embereket. Nekem is van olyan ismerősöm, kollégám, rokonom, aki nem nézi jó szemmel vagy nem érti, mit miért csinálok, mégis normális viszonyban vagyunk. Nem kell ennyire kockán nézni a világot. Te is már biszexként azonosítod magad, ahelyett, hogy a személyiségedet helyeznéd előtérbe. Szerintem ez beteges.
2020. júl. 27. 09:12
 4/28 anonim ***** válasza:
96%

Mi a gond?

Mert ha állandóan az a téma hogy kivel szexelsz,akkor megértelek.

2020. júl. 27. 09:23
 5/28 anonim ***** válasza:
51%

#3 szerintem helyezi a személyisége elé azt, hogy biszex. Én is az vagyok, és bár egyáltalán nem kerítek neki nagy feneket (néhány közeli baráton kívül nem is tudja, senki, tehát a családból sem), mégis rosszul esne, ha minden második hétvégi családi összeröffenésen valaki szidná a melegeket. Sőt, szerintem jóérzésű embert akkor is zavarja, ha ő nem az, mint ahogy engem is, amikor valaki a cigányokat, zsidókat, négereket szidja.

Nem szoktam és nem is akarok a magánéletemről beszélni, de nem fogok jó képet vágni a homofóbokhoz.

2020. júl. 27. 09:25
 6/28 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nem helyezi*
2020. júl. 27. 09:26
 7/28 anonim ***** válasza:
37%
Mond meg hogy nem akarsz menni ha bagyon eröltetik coming outolhatsz hogy biszex vagy. Ha ez után is eröltetik akkor men nonbinariként coming outolj. Nem jut jobb megoldás az eszembe
2020. júl. 27. 10:05
 8/28 anonim ***** válasza:
80%

Előre leírom, hogy semmi bajom nincs az lgbtq+ emberekkel, csináljon mindenki azt amit akar engem aztán végképp nem érdekel.

Viszont, az már kissé sok számomra amikor a leginkább 12-16 évesek körében elterjedt, hogy körülbelül csak azzal tudja magát jellemezni, hogy ő ilyen meg olyan szexuális pl. amikor már szinte a homlokukra is kiírják az orientáltságukat. Aztán nem értik, hogy miért nem tudják mások elfogadni, mert másról nem tud beszélni csak erről.

Próbáld meg a személyiségedet adni, ne hozd fel a témát amikor a nagyszüleidnél vagy.

Amúgy előtte jó kapcsolatod volt velük? Mert ha igen akkor szerintem nagy eséllyel elfogadnak úgy ahogy vagy.

2020. júl. 27. 10:05
 9/28 A kérdező kommentje:
Alapvetően az a gond, hogy szidják előttem az lmbtq+ tagokat ami eléggé fáj, mert mindig felnéztem rájuk. Meg beszólnak ha nem szoknyában járok és nem a társadalom által el várt nemi jellemzők alapján viselkedek. Én csak tanácsot kértem, hogy hogyan szabaduljak meg ettől a lelki tehertől.
2020. júl. 27. 10:18
 10/28 anonim ***** válasza:
74%
Aha,és áruld már el, ugyan, a vasárnapi ebéd közben mégis ki hozza fel a témát... mert nem gondolom, hogy a nagyszülők, minden előzmény nélkül.
2020. júl. 27. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!