Mitől lett ilyen a nagymamám?
Figyelt kérdés
Hitgyülis, kommunista, baloldali, MSZP-s, DK-s, Jobbikos, Momentumos, minden, csak ellenzéki, utálja Orbánt, Németh Sándort prófétának tartja. Nekem ez felfoghatatlan... Mitől lesz ilyen valaki?2020. jún. 28. 18:36
1/15 anonim válasza:
Az idősek java része kommunista. Párom nagymamáját semmivel sem lehetett meggyőzni az ellenkezőjéről mert vele annak idején sok jót tett a kommunizmus. Ez van, ez is egyfajta szokás már náluk ami nem fog változni.
2/15 anonim válasza:
Inkább csak a hazug kis törpét nem csípik XD
3/15 anonim válasza:
Nem értem, miért nem mindegy nektek, hogy mi a neve annak, aki éppen szétrabolja az országot...
4/15 anonim válasza:
Hogy jön össze a kommunizmus a jobbikkal meg a hitgyülivel? Vagy te is olyan jobboldali vagy, aki szerint mindenki kommunista, aki nem fideszes? Azt se tudod mi az a kommunizmus...
5/15 A kérdező kommentje:
A Jobbik náci.
2020. jún. 28. 19:09
6/15 anonim válasza:
NEm esett messze az alma a fájától :D
7/15 anonim válasza:
"A Jobbik náci."
:D :D
Szóval aki nem Orbán fan, az kommunista.
"NEm esett messze az alma a fájától :D"
Hát nem :D :D :D
8/15 anonim válasza:
4 Össze-vissza irkál, azt sem tudja mit.Szimpla provokatív kérdés, abból is a rosszabbik fajta.
9/15 anonim válasza:
Csak azt kérem az Úrtól, hogy vénségemre ne őrüljek meg. A nagymamádnak nem jött össze.
10/15 Moohikan válasza:
Fogadd el ő ilyen. Ezzel nincs semmi probléma amíg nem akarjátok egymásra erőszakolni a másik "nézetét". Miért olyan nehéz az embereknek elmagyarázni, hogy nem vagyunk egyformák?? Ő egy másik rendszerben nőtt fel...egyik szidja ezt a pártot a másik meg amazt..én amondó vagyok, hogy addig nem lesz változás míg csak a "pórázt" cserélgetjük és nem a "kutyát"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!