Miért akar a nagymamám driftelni?
Figyelt kérdés
Még egy pár hónapja a nagymamám miközben a csatornákat nézegette a tv-ben látott eg driftelő autót (Nissan Skyline), és azóta mindig mikor beszélünk eszébe jut hogy ő ki akarja próbálni a driftelést. Ez normális? Nem igazán szereti az autókat de ez az egy dolog nagyon tetszik neki. Vajon miért?
(ez egy komoly kérdés)
2020. jún. 6. 21:50
21/27 anonim válasza:
Írj 2jz_rlnd-nek youtubeon, biztos elviszi egy körre (street kategóriába driftel/driftelt egy MkIV Supra-val)
biztos tud segíteni, és szerintem addig menjetek el amíg van rá lehetőségetek
22/27 anonim válasza:
Jó fej! De szeretnék, egy ilyen nagyit!
23/27 anonim válasza:
Érdekli mert még nem próbálhatta ki. Szerintem vidd el már az is élmény ha valaki elviszi néhány körre
24/27 anonim válasza:
Mert egy menő, vagány nagyi. Jó dolog ez.
25/27 anonim válasza:
Ahonnan én jövök ott szamáca, sőt ez a hivatalos neve is. Az eper nekünk az erdei földieper volt. Vagy ami a fán nőtt. Ami bokron nőtt az a lila az a szeder. A piros bokron növő bigyó a málna. És rohadtul idegesít ha a fán termő epret szedernek nevezik :D
26/27 anonim válasza:
Na ezt nem tudom hogy sikerült idekommentelnem de nézzétek el, nagyon műszak vége van nálam, és nem tudom hogy lehet itt kommentet törölni XDD
27/27 anonim válasza:
Hagyd, nem kell törölni!
Ma gyümölcsnapot tartunk.
(mert az olyan egészséges) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!