Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit csináljak? Nagyon elegem van.

Mit csináljak? Nagyon elegem van.

Figyelt kérdés

Mindig ha a nagymamámhoz átmegyek, egy kiló sminknek kell lennie a fejemen, hogy ne csesztessen. Volt többször is, hogy smink nélkűl mentem át, akkor is egész végig csak piszkált, hogy a szemem alatt milyen karikás, az álam is hogy néz ki(az álamon régen sok pattanás volt amihez ha hozzá értem kifakadt ezért van egy két heg rajta).

Mikor ott laktam nála, akkor voltam smink nélkűl....hozzá szokhatott...

22L

2020. jan. 31. 09:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%

"Legalább nem vagyok olyan ráncos és aszott, mint egy mazsola"

És igen, ez érzelmi zsarolás.

Ahogy előttem is mondták, nem kötelességed tűrni.

Illetve amíg így viselkedik veled, addig nem is nagyon van mit meghálálni.

2020. jan. 31. 13:05
 12/20 anonim ***** válasza:
35%

Hát nem szép tőle, h démonokat ébreszt benned...!

Győző le, meg fiatal vagy és a sok smink nem tesz jót szerintem!

És attól meg igen is lehetsz szép lány csak az önbizalom ne kopjon ez miatt!

2020. jan. 31. 13:11
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
De ha hagyod, hogy érzelmileg zsaroljon, mit vársz? Amúgy is, a gyerekével mi van? Nem neki kéne vigyáznia rá? Nem az unoka feladata.
2020. jan. 31. 13:14
 14/20 A kérdező kommentje:
Anyukám dolgozik, a másik lánya meg pont tesz rá
2020. jan. 31. 13:16
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

Én fognám magam, és lelépnék. Az első beszólás után.

Oké, ott laktál nála. Kedves volt, hogy befogadott.

Ez nem jogosítja fel, hogy irányítson téged, és kedve szerint piszkálhasson.

Ha te hálátlan vagy, akkor ő micsoda? Rendszeresen látogatod, a másik lánya pedig tesz a fejére (ezek után csodálkozol)

Fura, az én nagymamámnak soha eszébe nem jutna kritizálni.

2020. jan. 31. 13:23
 16/20 anonim ***** válasza:
38%
Nem csodálom, hogy a másik gyereke tojik rá, bunkó egy asszony a mama. Mondd meg neki kerek-perec, hogy vagy abbahagyja a b/sztatást, vagy nem mész többet. És ne hagyd, hogy zsaroljon, ne vedd magadra.
2020. jan. 31. 13:38
 17/20 anonim válasza:
17%
22 évesen azért ne legyél már olyan élettelen, hogy nem tudod kezelni a saját rokonságod. Egyébként meg segítséget kérsz vagy elakarod sírni a bajod? Mert abból, hogy mentségeket keresel és veszekszel azokkal akik jó tanácsokat adnak, nekem az utóbbi jön le.
2020. jan. 31. 15:03
 18/20 anonim ***** válasza:
68%

"Jól van, mama, béke veled, többet rá nem nyitom az ajtót ilyen intrikus vén asszonyra, mint amilyen te vagy. Soha viszont nem látásra!"-és durr egy qrva nagy ajtócsapás.

Ennyit kell csak tenni.

2020. febr. 2. 11:34
 19/20 anonim ***** válasza:
11%
Nagyon különös, az idősebb emberek azt bírják, ha az ember természetes és nem használja ezeket az újszerű szépítőszereket, a te nagymamád nem szokványosan reagál, biztosan megszokta, hogy mindnenki igényesen jelenik meg a társaságában és, ha van is pattanása azt egyből eltűnteti, hogy ne ott akadjon meg a szeme az embernek, és ez szép tőled, hogy még a nagymamádat megtiszteled azzal, hogy szép légy, ha már egy nőtől elvárja a társadalom és, ha a szépség relatív és vannak olyan nők, akiknek semmit se kell tenni az arcukra, hogy tessenek a nagymamájuknak
2020. febr. 4. 18:08
 20/20 anonim ***** válasza:
47%

Enyém is ilyen, ha hozzá megyek, mindig full puccba vágom magam, különben piszkál, hogy hogy nézek ki. Ha pedig nem talál rajtam fogást, akkor valamit felhoz a múltból, amivel lehangolhat, pl. hogy bezzeg akkor milyen kövér voltam. Meg még egy csomó módon rosszindulatúskodik velem, hosszú. Legszívesebben megszakítanám vele a kapcsolatot, de nem hagyja, így próbálom minimalizálni, de így is az évi két alkalommal, mikor meglátogatjuk, meg a havi egyszeri telefonnál is csak a szurkapiszkát tolja folyton.

És az enyém is normális volt velem régen, amikor "kicsi" voltam, aztán amióta felnőttem, csak rugdos.

2020. ápr. 10. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!