Nagyszüleimmel élek és annyi teret nem hagynak hogy a facebookomba is belenéznek. Hogy mondjam meg nekik hogy ezt hagyják abba? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Ausztriában vagyok nyárig, de még most is folyamatosan nézik a chatelésem.. Félek hogyha megváltoztatom a jelszavam akkor haza küldenek. Nagyon utálom ha valaki a személyes dolgaim között nyúlkál, főleg a facebookom, illetve a telefonom. Hogy mondjam meg nekik úgy hogy nehogy visszaküldjenek?2019. nov. 26. 16:12
21/25 anonim válasza:
"Valószínű csak unatkozásból írtam ki."
Unalom ellen nem álkérdéseket kell irogatni és rabolni a segíteni akaró válaszolók idejét, hanem
- gondolataiddal lekötni magad, vagy
- ha nincsenek, akkor veled egykorú, kéznél levő játékoddal játszani!
22/25 A kérdező kommentje:
Nem unatkozásból írtam ki
2019. nov. 27. 21:56
23/25 anonim válasza:
Illedelmesen kozold vele, hogy ha nem haggya abba, olyat leversz neki, hogy lenyeli a protkóját.
24/25 anonim válasza:
" A kérdező kommentje:
Valószínű csak unatkozásból írtam ki. Köszönöm a kedves kommenteket"
# 19/23 Időpont tegnapelőtt 18:40
.
A kérdező kommentje:
"Nem unatkozásból írtam ki"
# 22/23 Időpont tegnap 21:56
.
Döntöttél már?
25/25 anonim válasza:
nyugi nekem a nagymamám azt sem engedi meg hogy kirakjak saját magamról képet a facebookra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!