Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyszüleimmel élek és annyi...

Nagyszüleimmel élek és annyi teret nem hagynak hogy a facebookomba is belenéznek. Hogy mondjam meg nekik hogy ezt hagyják abba? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ausztriában vagyok nyárig, de még most is folyamatosan nézik a chatelésem.. Félek hogyha megváltoztatom a jelszavam akkor haza küldenek. Nagyon utálom ha valaki a személyes dolgaim között nyúlkál, főleg a facebookom, illetve a telefonom. Hogy mondjam meg nekik úgy hogy nehogy visszaküldjenek?

2019. nov. 26. 16:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%
Hirtelen 56 perc alatt kiderült, hogy nem nyárig maradsz ott, csak jövő hétig! És ha nem a nagyszüleid csinálják ezt, akkor őket minek kellett egyáltalán nyitó szónak és kulcsszónak is beírni? Hmmm.
2019. nov. 26. 17:29
 12/25 A kérdező kommentje:
Új fejlemények xD nyárig maradok mert anyum nem vihet el és igen nagyszüleim csinálják ezt
2019. nov. 26. 17:59
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
a nagyszüleid nem tudják csinálni, ha te mással, másik országban vagy!
2019. nov. 26. 18:02
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
Kiscsaj. Belekeveredtél a hazudozásaidba!!
2019. nov. 26. 18:02
 15/25 anonim ***** válasza:
38%
Az mindegy hogy csinálják e vagy sem, őket kell szidni mert ők a maradi begyöpösödött öregek.
2019. nov. 26. 18:03
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Ha most nem a nagyszüleiddel laksz (tehát most külföldön vagy), akkor Magyarországról ők hogyan tudják elvenni a telód. Csak nekem nem áll össze a kép? :D
2019. nov. 26. 18:21
 17/25 A kérdező kommentje:
Akkor elmondom tisztábban (és fiú vagyok) Még annak idején el kellett mondanom a jelszavam mert ha nem elvették volna a telefonom.. Most kb 1 hónapja vagyok kint anyum volt férjénél Ausztriában. Eddig úgy volt hogy nyárig maradok nem rég meg úgy beszéltük meg anyukámmal hogy jön értem és kiköltözök hozzá Németbe de aztán nem rég kiderült hogy nem lehet szóval valószínű hogy maradok itt nyárig
2019. nov. 26. 18:30
 18/25 anonim ***** válasza:
58%

Fejlesszed memóriádat, mert annak igen jó memóriájának kell lenni, aki nem mond igazat!

Aki igazat mond, az pár mondaton belül nem keveredik ellentmondásba önmagával.

2019. nov. 26. 18:31
 19/25 A kérdező kommentje:
Valószínű csak unatkozásból írtam ki. Köszönöm a kedves kommenteket
2019. nov. 26. 18:40
 20/25 anonim ***** válasza:
64%

Én már ott elakadtam, hogy Ausztriában van nyárig, de MÉG MOST IS folyamatosan nézik. Mi az, hogy még most is? Vagy csak nekem nem jön át?

Mellesleg amilyen nagy idősgyülölet volt itt az elmúlt napokban, meg úgy szokott általában lenni, nem csoda, hogy egy olyen kérdést ír ki unalmában, amivel összeugrasztja az idősgyűlölő keménymagot ő meg röhöghet a szidalmazó kommenteken.

2019. nov. 26. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!