Igazat mondhatott, vagy már csak félre beszélt?
A 13 -as szívemből szólt. Olyan mindegy ez hidd el.
Ha igaz, ha nem.
Én nem szólnék senkinek, hiszen semmit és semmin nem változtat. lehet hogy a nagyi rád bízta ezt a titkot az utolsó perceiben, őrizd te is.
Részvétem.
Az én nagyapám a halála előtt mindenkinek azt mesélte milyen jó volt tesóm esküvője. Teljesen részletesen és mindenkinek ugyan azt mondta. Tesóm nem házas.
Nem föltétlen hazugság ez, egyszerűen már nem tudja mi a valóság és mi az ami csak a képzelete szüleménye.
Ettől még lehet igaz. Ha téged érdekel csináltass dns tesztet, de a családot, pláne az időseket szerintem ne zaklasd fel.
Nagyid közel (ha nem több, mint) 100 éves volt. Biztos szedett gyógyszert is. Egyedül élt (nem írtad, hogy veletek lakik, nagypapi már ki tudja mióta nem él )
Akárhogy is nézzük, ennyi idősen az ember eléggé le van épülve, mindenhogy.
Én nagyim 80 volt, mikor elhunyt, de volt, hogy a saját gyerekeit nem ismerte meg percekig...
Siman igaz. Csak kerdes mit kezdesz ezzel az infoval. Apukadnak llfura lenne ezt megtudnia, de miert ne.
Nekem is meselt nagyszulo az elete vege fele olyat, amiyet mint kiderult senki mas nem tudott elotte. Még nagymamam se. Es szerintem igaz. Nagypapam mindig azt mondta, amikor ezt ketszer is ugyanugy elmeselte, hogy ezt senkinek nem mondta el, de itt az ideje, hogy vegre elmondja, mert hamarosan mar o se fog elni.
Nagyon kemeny dolgokot meselt az o regi videki eeterol, a fiatalkorarol a fovarosban, beleertve az akkori politikat (hogy neki ahhoz mi koze volt...mint 56-ban ot kikuldtek rendet tenni es probalta megmenteni egy no eletet figyelmeztetessel hogy szokjon el, de az nem tette es halalra iteltek....es ezekrol csak en tudok.
Az unokakat altalaban nagyon szeretik a nagyszulok. En legidosebb unokakent mindig a legturelmesebb legodafigyelobb voltam az oregekkel...biztos nekem ezert meselte el. Meg hat en kerdeztem elotte is a regi idokrol.
Halalunk elott nagyon is kitisztul az elmenk. Nagyid biztos nem beszelt felre. Mas kerdes, hogy az emlekei mennyire pontosak. Arra ertem hol talaltak a gyereket vagy kie lehetett mert lehet nem a patakparton hanem valaki elvitte hozzajuk akiben volt annyi hogy ne dobja el magatol az ujszulottjet.
A regenyekben, filmekben nem veletlen vannak hasonlo tortenetek, mind a valosagbol meritenek.
Genetikai vizsgalat jo lenne. En elmondanam apukamnak igy ahogy itt leirtad hogy lehet a nagyi csak ferebeszet. Aztan apud majd ha akar prpbalja kideriteni a szarmazasat. Ennyi idosen nem hiszem hogy nagyon megrazna de ha igen jobb most mint a halalos agyan talalsz ki neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!