Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért bántja az a nagyit,...

Miért bántja az a nagyit, hogy nem jegyzetelek?

Figyelt kérdés

Mindig azzal kötekedik, veszekedik, hogy tanulás közben nem jegyzetelek, holott ez teljesen mindegy.

A nagyiból csak az érzelmek beszélnek, így van?

2019. okt. 5. 22:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem igaz mindenkire, hogy jegyzetelés kell a tanuláshoz. Középiskolában én sem jegyzeteltem, egyetemen is csak azért szoktam, mert itt már hatalmas az anyag.

Engem egyszer egy helyettesítőtanár tolt le, amiért nem húztam alá semmit - a saját tanáraim viszont tudták, hogy ennek ellenére is az osztály legjobb tanulói közé tartozom.

Én egyszerűen HALLÁS UTÁN és LOGIKAI RENDSZERBE szedve tudok jól tanulni, akkor maradnak meg a dolgok. Az, hogy a könyv 22. oldalán alá van-e húzva valami sárgával, pont nem mond nekem semmit.

Itt megtaláljátok a 7 tanulási típust, a kérdező mamája egyértelműen a vizuálist szajkózza ezek közül, de lehet, hogy az ő fiatalkorában a többit még nem ismerték, nem tudom:

[link]

2019. okt. 6. 10:48
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert valszeg a nagyi is vizuális típus, ahogy sokan és csak úgy tud(ott) tanulni, de amúgy a saját megnyugtatásodra sem árt egy kis jegyzet készítése szerintem nem halnál bele, a nagyidat pedig megnyugtatnád.
2019. okt. 6. 12:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyid esetleg Kim Dzsongun valami közeli kollégája? Őmellette sorakozik mindenki jegyzettömbbel, mert jaj annak, aki nem :D
2019. okt. 8. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!