Almaim munkaja vagy a csaladot valasszam?
Munka.Most annyi lehetőség van,hogy tartsad velük a kapcsolatot.Telefon,internet,akár naponta beszélhetsz velük.
Majd elviszed őket pár hétre magadhoz,egy kicsit "világot látni".Bele fognak nyugodni,meglátod minden renben lesz.
Én nem vagyok olyan aki túlságosan kötődik az emberekhez. Így én a munkát választanám, választottam.
Én úgy vagyok vele hogy ez már rólam szól , nekem kell a saját életemért cselekedni. Ha otthon maradtam volna , mára kb idegi és testi roncs lennék.
Nyilván fontosak az emberi kapcsolatok, nem is azt mondom hogy csak a munka a fontos. Meg kell találni az egyensúlyt.
De egy biztos , Magyarországon ha nincs valami nagyon jól fizető munkád, akkor nem fogsz előrébb jutni.
Valamint az hogy mindenki ezerrel gürizik otthon, férj és feleség nem tud minőségi időt együtt tölteni, és a gyerekekkel, az megint nem normális! És igen ez most kicsit bunkón hangzik , de neked már magadra is kell gondolni és majd a gyerekeidre! Hogy nekik jó hátteret biztosíts. Mert lehet legyinteni hogy nem minden a pénz...de anélkül meg nem megy.
Én úgy vagyok vele pénz=idő. Mióta külföldön dolgozom sokkal több minőségi időt tudok a gyerekeimmel tölteni, mint amíg otthon éltem és éjjel-nappal dolgoztam. Szó szerint!
F36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!