Ha nagyszülő hal meg, akkor is szokás?
Fekete ruhát viselni,Facebookon fekete profilkép és borítókép stb.
Függ attól ha valaki ismerte,hetente járt hozzá vagy 5 évente 1x meglátogatta?
A Facebookos dolog butaság ..jó..gyászolsz, de én nem hozom nyilvánosságra.
Nekem soha nem jutott eszembe Facebookon feketére változtatni a dolgaimat, ez valami új... Azokat sem értem akik kiírják hogy meghalt valakijük és teszik fel napokig a közös képeket.
Ha gyászolok..akkor nem teszem közhírré...ha valaki írásban közli, hogy meghalt valakije is kellemetlen a szitu..mert részvétnyilvánítás, mellette vagyok természetesen de ezek olyan dolgok szerintem amiket nem a netre kellene kitenni, nem a neten kellene megbeszélni és nem a neten kellene gyászolni.
Ezek mind csak külsőségek és a publikumnak szólnak.
Egyik szomszédasszony is pokollá tette a kis tutyimutyi férje életét, volt, hogy meg is verte.
Csóri pasi meghalt, akkora sírkövet rakatott, hogy kilóg a temetőből, "Kit szerettek, soha nem felednek!" felirattal és 2 éve talpig feketében jár. Őszintén szólva rókáznom kell tőle.
A temetésen illik feketében lenni, hogy ne lógj ki a tömegből, utána a lelkedben rendezd a dolgokat, a kapcsolatotok milyensége alapján.
A Facebookot meg nyugodtan felejtsd el!
Ha nem volt kapcsolat, vagy felszínes volt, akkor minek, ha jó volt és a szíved szakad meg a bánattól, akkor úgysem jut eszedbe ezzel cégéreskedni.
Én a temetésen vettem csak fekete ruhát.
A Facebookra meg értelmes ember nem rakja ki, hogy mindenki megkérdezze mi történt és olyanok nyilvánítsanak részvétet, akikkel amúgy tizenéve nem is beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!