Mit mondjak anyámnak vagy mivel győzzem meg? Tiszta paranoiás, a netes vásárlásokkal kapcsolatban, ahol ugye meg kell adni adatokat stb
Először csak a Steam nevű oldalon akartam játékokat venni,ott egy csomóhoz hozzá lehet jutni fél áron is akár és az a legnagyobb online játék shop. Erre is mondta,hogy ne merjek venni semmit mert visszaélnek az adataimmal,minden hónapban leszívnak meg minden. Érdekes,mégsem lett semmi baj.
Aztán mivel mostanában(újra) megjött a kedvem a tippmixezéshez,ezért gondoltam regisztrálok tippmixprora,direkt nem a külföldi bet-re. Erre is azt mondja,hogy "JAJJ NE ADJÁL MEG SEMMIT,CSALÁS,ELVISZIK A HÁZAT A FEJÜNK FELŐL". Igen,MO egyetlen legális sportfogadással foglalkozó oldala,amit a Sz.J. Zrt irányít majd pont azzal foglalkozik,hogy az én kártyámról vonjon le. Hiába mondok neki bármit.
19 vagyok
Netes vásárlást illetően nincs képben, meg valószínűleg más netes tevékenység kapcsán sem. Ettől függetlenül sokan azért félnek mindentől, mert nagyon sok negatív dolog, bántás érte őket az életben.
Én egyébként a helyedben virtuális kártyát használnék, amire mindig csak akkora összeget teszek, amely adott tranzakcióhoz kell. Tudom legális oldalak stb és (elvileg) nem lehet gond, nekem mégis megnyugtatóbb a vurtuális kártya pedig annak az adatait is csak megbízható fizetési szolgáltatónál adom meg.
A bet365 legalis. Eus ceg, eus felugyeleti szervvel. Mi az eu tagjai vagyunk. Ilyenforman az eus jog a magyar folott all.
Sokkal jobbak az oddsok, a promociok stb.
Nem értem, az hogy egy házban éltek, hogy függ össze, hogy mit veszel...?
Én hiába élek szüleimmel, mégsem mondanám el nekik, ha műbrokit veszek- mert ehez semmi közük. Pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!