Mi a tapasztalat a külföldi online vásárlásokkal kapcsolatban?
Ugyanaz, mint a fekete autókkal.
(Ha nem érted a szarkazmust, akkor kifejtem: nem lehet ilyen mértékben általánosítani. Nem mindegy, kínából rendelsz, Nigériából vagy Németországból, magánszemélytől vagy cégtől, eBayről, Amazonról vagy Aliexpressről, két dollárért vagy kétezerért, és még sorolhatnám.)
OK, fair pont.
Mi van, ha nincs dombornyomásos bankkártyám? Mi tegyek ha a külföldi Amazon vagy Ebay nem szállít Magyarországra?
Van, ahol lehet direkt utalással fizetni, illetve pl. eBay-en a PayPal-t részesítik előnyben - bár lehet, hogy ahhoz is kell domború kártya...
Ha egy eladó nem szállít Magyarországra, akkor nem tudsz sokat tenni. Vagy megtalálod az adott terméket másnál is, aki vállalja a kockázatot, vagy megkérsz egy Európai(!) országban (pl. Ausztria, Németország) élő ismerőst, hogy hozzá rendelhesd meg, és vigye haza, mikor legközelebb Mordorban jár.
Volt ilyen ismerős, és egy ideig működött így, de már ritkán jár :(
még körbenézek
Szia Zoli!
Létezik olyan szolgáltatás Magyarországon, ami azzal foglalkozik, hogy hazahozza azokat a külföldön rendelt termékeket, amelyek eladója nem vállalja a Magyarországra történő szállítást, a shoppinginthe.eu is ilyen.
Remélem, tudtam segíteni!
Szia Gunnar,
köszi a tippet, regisztráltam, rendelek vmi kisebbet és meglátjuk.
Rendeltem a német online Starbucks-ból kávét (itthon nem lehet, és ide nem szállít)...
Megkaptam az emailt, hogy a csomag megérkezett a németországi "címemre".
Most várom...
Ja, közben elfelejtettem írni.... persze megjött és minden OK volt vele!
Üdv és szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!