Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti tervezett gyerekek vagytok?

Ti tervezett gyerekek vagytok?

Figyelt kérdés
Honnan tudjátok?
2019. júl. 14. 21:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
41%
Helyettem fiút terveztek, de lány lettem. Anyám mondta.
2019. júl. 14. 23:17
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Nem voltam tervezett és a két testvérem se. De mindannyiunkat szerettek meg szeretnek.
2019. júl. 14. 23:33
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Igen, tervezett voltam. Anyukám nagyon szeretett volna egy kislányt, hát meg is kapta. Ennek már 32 éve. Azóta is állandóan mondja, h engem szeret a világon a legjobban, az ő egyetlen aranyos,kékszemű, szőke kislányát.
2019. júl. 15. 06:02
 14/20 anonim ***** válasza:
58%
Nem voltam tervezett, a szüleim nem is voltak már túl jóban abban az időben. Anyukám nem igazán örült a hírnek, de aztán megbékélt velem. xD
2019. júl. 15. 06:43
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
Amikor én megszülettem,még a nap is kisütött.Szüleim mesélték.Egyébként,tervezett gyerek voltam.
2019. júl. 15. 06:57
 16/20 anonim ***** válasza:
44%

Engem nem terveztek.

Amolyan békebaba voltam, nem is akartak megtartani először,illetve anyum ragaszkodott jobban.

Aztán ma már elképzelhetetlennek tartja, hogy mi lett volna ha nem születek meg.:)

Én voltam a Jackpot a családba.

2019. júl. 15. 12:10
 17/20 anonim ***** válasza:
tervezett voltam, szocpol miatt muszáj volt
2019. júl. 15. 13:21
 18/20 Metionin ***** válasza:
61%
Hát is-is. Anyámnak elvileg nagyon kevés esélye volt a teherbeesésre, de annyira nem bánta mert nem volt oda a gyerekekért. Viszont mindenki csesztette hogy miért nem szül már, aki meg tudott az állapotáról, az folyamatosan sajnálkozott, anyám meg szégyellte magát. Apám teljességgel leszarta, neki mindegy volt. Amikor hirtelen kiderült hogy anyám terhes (vagy 4 hónaposan jött rá) akkor ő megnyugodott hogy nem fogják többet basztatni az ismerősök, apám továbbra is szart a dologba. Aztán megszülettem, amíg kicsi voltam és cuki, lehetett mutogatni, addig anyám a felhőkben járt, viszont amikor olyan 3 éves korom környékén öntudatra ébredtem (megtanultam használni a 'nem' szót meg hasonlók) akkor megbánta és legszívesebben visszacsinált volna. Apám mindvégig szart az egészbe. Ez alapján azt mondhatom hogy nem terveztek, aztán egy ideig örültek, aztán megbántak. Ja és onnan tudom, hogy ezerszer elmondták, főleg amikor ordítoztak egymással.
2019. júl. 15. 14:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Igen.

És a gyerekeimet is nagyon akartam :-)

2019. júl. 15. 14:15
 20/20 Laylah ***** válasza:
Nem vagyok benne biztos, tekintve, hogy kb. másfél éve voltak együtt, mikor összeházasodtak. Elmondásuk alapján az esküvő alatt már terhes volt velem anyám. Azt nem tudom, hogy hónapokkal előre megtervezett esküvő volt-e, vagy gyorsan dobták össze az egészet, de ahogy anyám bánt velem főleg kiskamasz korom óta, inkább azt mondanám, hogy terveztek gyereket, de nem ilyen hamar. Főleg, hogy anyám első próbálkozásra teherbe esett, mások meg ugye hónapokig próbálkoznak. Meg hát nem Tamás lettem, hanem "csak" egy lány, annak se olyan, amilyet elképzeltek. Harmadjára összejött nekik a várva várt fiú, pofátlan kivételezés ment részükről meg anyai nagyszülők részéről is.
2019. júl. 31. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!