Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan deríthetném ki hogy...

Hogyan deríthetném ki hogy anyám csalja-e apámat?

Figyelt kérdés

2019. júl. 13. 16:36
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
38%
Nálam is válóok lenne a bizalom ekkora hiánya, pedig nincs takargatni valóm. Mondjuk nem tartok ettől, mert ujjlenyomatzáras a telóm, nem lehet rá csak úgy telepítgetni.
2019. júl. 14. 16:36
 32/44 anonim ***** válasza:
27%

#30: távolról ilyet nem lehet felrakni. És igen, szarnak minősíteném a házasságomat, ha azt látnám, a férjem nem bízik meg bennem, és emiatt hagynám ott!

#29: mivel alapból én is bízok a férjemnek, így egyértelmű, hogy csak véletlenül venném észre. Pl. a gépen a keyloggert a feladatkezelőben, amikor ott kell leállítani a böngészőt. Észrevenném, hogy olyan progi fut, ami tudomásom szerint nincs a gépen.

Telefonon meg... A frissítésekről mindig kapok értesítést.

2019. júl. 14. 16:48
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

Vicces, hogy itt mindenki úgy csinál, mintha azt tanácsolták volna, hogy passzióból meg a “biztonság kedvéért” kezdjen el figyelni a kérdező. Holott ő leírta azt is, hogy gyanús jelek vannak (amiket nem kötelessége kifejteni, a kérdésre kellene válaszolni és kész). Ha ti nem adtok gyanús jeleket, nem fog a gyereketek/férjetek sem nyomozni utánatok. Az meg végtelenül szánalmas, hogy egyesek vadidegenként, mindenféle infó nélkül egyből a férjet állítják be hibásnak, hogy tuti ő is csalja a nejét.

Kérdezőnek:

Nem tudom, szánsz-e pénzt az akcióra, de ha valóban súlyos a helyzet, én a magánnyomozót ajánlom.

2019. júl. 14. 16:54
 34/44 anonim ***** válasza:
0%
#33: ha az anya fűvel-fával csalja a férjét, a gyereknek akkor sincs semmi köze hozzá!
2019. júl. 14. 16:59
 35/44 anonim ***** válasza:
26%

"#30: távolról ilyet nem lehet felrakni. És igen, szarnak minősíteném a házasságomat, ha azt látnám, a férjem nem bízik meg bennem, és emiatt hagynám ott!

#29: mivel alapból én is bízok a férjemnek, így egyértelmű, hogy csak véletlenül venném észre. Pl. a gépen a keyloggert a feladatkezelőben, amikor ott kell leállítani a böngészőt. Észrevenném, hogy olyan progi fut, ami tudomásom szerint nincs a gépen.

Telefonon meg... A frissítésekről mindig kapok értesítést."

Szóval egyáltalán nem értesz hozzá, ennyi. Csak nem ismered be. A nők nem értenek a gépekhez, ha nem instára kell valamit felpakolni vagy regisztrálni valami webáruházba.

2019. júl. 14. 18:57
 36/44 anonim ***** válasza:

#35: nagyon mellényúltál, nem shoppingolok, és instára sem teszek semmit. Mint írtam, abból indulok ki, hogy megbízok a férjemben, szóval csak az olyan jelekre hagyatkoznék, ami szembe jönne velem, de azt meg felismerném, ennyi. Tény, nem vagyok informatikus, de annyira síkhülye sem.

A másik meg: ha nagyon pasizni akarnék, akkor tuti olyan fapados telefonról tenném, amiről nem is tudna. ;)

Nem mellesleg hozzá se fér a telefonomhoz.

2019. júl. 14. 19:13
 37/44 anonim ***** válasza:
56%
Szóval csalod!
2019. júl. 14. 19:22
 38/44 anonim ***** válasza:
34%
#37: írtam, hogy nem.
2019. júl. 14. 19:26
 39/44 anonim ***** válasza:
75%

Hiába pattogsz itt, igenis van köze hozzá a gyereknek, ha az anyja egy ribnc és sz.rba sem veszi a férjét, folyamatosan hazudik neki. Nehogy már egy ilyen takonygerincű embert védjünk -.-“ (ja és mielőtt fröcsögni kezdenél, nemcsak nő esetében gondolom ezt, hanem férfinél is)

Én biztos nem engedném, hogy akármelyik szülőm így bánjon a másikkal, mifelénk ez nem szokás, nem ilyen nevelést kaptam. Hanem olyat, hogy álljunk ki a szeretteink mellett, akiket csalódás ért.

Egyébként már elég szánalmas ez a beteges erőlködésed itt. Talán neked is van rejtegetnivalód?

2019. júl. 14. 19:36
 40/44 anonim ***** válasza:
26%

#39: nem fröcsögök, és nem erőlködök.

De soha nem tudhatod, mi van a háttérben. Ennyi.

2019. júl. 14. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!