Hogyan deríthetném ki hogy anyám csalja-e apámat?
#30: távolról ilyet nem lehet felrakni. És igen, szarnak minősíteném a házasságomat, ha azt látnám, a férjem nem bízik meg bennem, és emiatt hagynám ott!
#29: mivel alapból én is bízok a férjemnek, így egyértelmű, hogy csak véletlenül venném észre. Pl. a gépen a keyloggert a feladatkezelőben, amikor ott kell leállítani a böngészőt. Észrevenném, hogy olyan progi fut, ami tudomásom szerint nincs a gépen.
Telefonon meg... A frissítésekről mindig kapok értesítést.
Vicces, hogy itt mindenki úgy csinál, mintha azt tanácsolták volna, hogy passzióból meg a “biztonság kedvéért” kezdjen el figyelni a kérdező. Holott ő leírta azt is, hogy gyanús jelek vannak (amiket nem kötelessége kifejteni, a kérdésre kellene válaszolni és kész). Ha ti nem adtok gyanús jeleket, nem fog a gyereketek/férjetek sem nyomozni utánatok. Az meg végtelenül szánalmas, hogy egyesek vadidegenként, mindenféle infó nélkül egyből a férjet állítják be hibásnak, hogy tuti ő is csalja a nejét.
Kérdezőnek:
Nem tudom, szánsz-e pénzt az akcióra, de ha valóban súlyos a helyzet, én a magánnyomozót ajánlom.
"#30: távolról ilyet nem lehet felrakni. És igen, szarnak minősíteném a házasságomat, ha azt látnám, a férjem nem bízik meg bennem, és emiatt hagynám ott!
#29: mivel alapból én is bízok a férjemnek, így egyértelmű, hogy csak véletlenül venném észre. Pl. a gépen a keyloggert a feladatkezelőben, amikor ott kell leállítani a böngészőt. Észrevenném, hogy olyan progi fut, ami tudomásom szerint nincs a gépen.
Telefonon meg... A frissítésekről mindig kapok értesítést."
Szóval egyáltalán nem értesz hozzá, ennyi. Csak nem ismered be. A nők nem értenek a gépekhez, ha nem instára kell valamit felpakolni vagy regisztrálni valami webáruházba.
#35: nagyon mellényúltál, nem shoppingolok, és instára sem teszek semmit. Mint írtam, abból indulok ki, hogy megbízok a férjemben, szóval csak az olyan jelekre hagyatkoznék, ami szembe jönne velem, de azt meg felismerném, ennyi. Tény, nem vagyok informatikus, de annyira síkhülye sem.
A másik meg: ha nagyon pasizni akarnék, akkor tuti olyan fapados telefonról tenném, amiről nem is tudna. ;)
Nem mellesleg hozzá se fér a telefonomhoz.
Hiába pattogsz itt, igenis van köze hozzá a gyereknek, ha az anyja egy ribnc és sz.rba sem veszi a férjét, folyamatosan hazudik neki. Nehogy már egy ilyen takonygerincű embert védjünk -.-“ (ja és mielőtt fröcsögni kezdenél, nemcsak nő esetében gondolom ezt, hanem férfinél is)
Én biztos nem engedném, hogy akármelyik szülőm így bánjon a másikkal, mifelénk ez nem szokás, nem ilyen nevelést kaptam. Hanem olyat, hogy álljunk ki a szeretteink mellett, akiket csalódás ért.
Egyébként már elég szánalmas ez a beteges erőlködésed itt. Talán neked is van rejtegetnivalód?
#39: nem fröcsögök, és nem erőlködök.
De soha nem tudhatod, mi van a háttérben. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!