Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindennel jobban gyulolom az...

Mindennel jobban gyulolom az apamat?

Figyelt kérdés

Nagyon gyulolom ot, annyira, hogy azt mar szavakkal sem tudom elmondani. Eddig nem elt velem (hala isten), de most visszajott. Kulfoldon elt eddig es dolgozott, es most hazakoltozott arra hivatkozva, hogy a csaladjaval akar lenni. Bar ne tette volna! Amiota ujra velunk el, mindenbe beleszol, es en nem mondhatom meg semmire sem a velemenyem, mert akkor mar azt orditja ram, hogy en milyen hulye vagyok, meghogy en inkabb ne dumaljak bele semmibe, mert ugyis hulye vagyok. (Pedig egyaltalan nem vagyok hulye, es o sem egy nagy eszleny, de o aztgondolja magarol, hogy o a legokosabb ember a vilagon) Folyamatosan lek****z, es semmi sem tetszik neki amit en csinalok. Mindig vagja a pofakat, es van olyan amikor meg is ver. Pedig en csak megmondom a velemenyemet o meg erre mar egybol ugrik. De tenyleg nem csinalok semmi olyat ami miatt igy kene, hogy viselkedjen velem. Azt se tudja hogyan kell gyereket nevelni, mert anyukam nevelt fel, o nem volt benne eddig az en eletembe. Ehhez kepest most hazajott es megvan magaval elegedve, hogy o milyen nagyszeru szulo, es o a legjobb apuka az egesz vilagon. Meg mindenben o akarja megmondani a tutit. Anyukam dolgaiba is mindig beleokoskodik nulla esszel. Meg mindenben o akar parancsolni. Eddig anyukam parancsolt. Az volt a jo.

Most vagyok 16, szoval meg 2 evem hatra van addig mig 18 eves nem leszek. De nemtudom hogyan fogom kibirni addig. Utana minden kapcsolatot megfogok szakitani vele es utana ugy eltunok, hogy soha tobbet ne lassam. Azt varom mar, de konnyebb lenne ugy, ha meghalna minel elobb. Akkor nem kene 2 evet meg kivarnom. Minden nap imadkozok hogy haljon meg.

Nem birom. Mit tegyek??

2018. okt. 17. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Lehet azért volt külföldön dolgozni, hogy nektek könyebb legyen, ezt mondjuk illene értékelni, ha egyebet nem is.

Nekem is ilyen apám, de azért imádkozni, hogy haljon meg az durva. 16 évesen lehetne több eszed.

2018. okt. 17. 20:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Jo de egyszeruen nem tudom megerteni az elet ertelmet. Mi celjuk az ilyen rossz embereknek? Miert a jo emberek halnak meg mindig akik nem erdemlik meg? Miert nem az ilyenek mint az en apam? Ezeknek kene bunhodniuk inkabb.
2018. okt. 17. 20:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Komolyan kicsinal idegileg. Mindig gyomoridegem van amikor az en kozelemben van, mert tuti, hogy mindig van valamilyen rossz szava. Mindig nezi, hogy mikor kothet belem.

Es mindig aztmondja, hogy nekem nem fog sikerulni semmi az eletben es nekem nem vallik valora egy almom sem.

Es, hogy majd kialhatok az utcasarokra, mert az valo nekem amihez nem kell esz, es penzt kell keresnem mert o nem fog adni egy forintot sem.

2018. okt. 17. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
30%

Természetes, hogy veszekedtek. Tinilány vagy ilyenkor normális az ajtócsapkodás, az ,hogy megver nem normális, ne hagyd. El fog múlni. Apád bunkó, de te is rá ütöttél szerintem. Miért kell olyasvalakinek elmondani a véleményed, aki nem kíváncsi rá, mert csak saját maga érdekli? Hát gondolom azért mert te is kiskakas akarsz lenni a szemétdombon, meg ő is.

Elvileg, a könyvek szerint, az, hogy most rosszban vagytok egy ősi érzés, ami megakadályozza (az ősembernél), hogy apa és lánya beleszeressenek egymásba, amikor a lány az anyja ifjúkori mása, és ösztönösen beleköttök egymásba.

2018. okt. 17. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:

En apam is hasonlo es en is utalom. Csak o kiskorom ota itt volt velunk. En is kibirtam...te is kibirod.

Aztan nagykoru lettem es koltoztem. Anyammal joban vagyok...apammal nem beszelek, ha talalkszunk nem is koszonunk egymasnak.

Azert a halalat nem kivanom.

2018. okt. 18. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!