Külön kasszán lenni?
16: én nem leszek munkanélküli, mivel vállalkozó vagyok.
Nem képzeled, hogy alkalmazottként ennyivel többet kereshetnék :D
Én összecsomagolnék és elköltöznék. Nem vagyok ingyen cseléd. Sokat dolgozni csak az tud, akit kiszolgálnak.
Nagyot nézne, ha késő este üres hűtőszekrény és teli szennyeskosár várná.
De erről hiába beszélsz vele. Csak akkor jön rá, ha ténylegesen megtapasztalja
Egy olyan kapcsolatban ahol az egyik fél hirtelen elkezdi külön dugdosni a pénzét és alig jár haza, nem sok jót lehet remélni.
Én nem tudom elképzelni, hogy 2 év után miért akarna külön kasszát?
"Az a családmodell amiben ti éltek már elbukott. Akitől pénzügyileg függsz annak mindig az alárendeltje leszel, ezt vedd tudomásul."
Nem függ a párjától anyagilag a leírtak alapján.
"Beszéld meg vele a dolgot. Legyetek külön kasszán DE akkor te is menj el dolgozni."
A kérdező dolgozik. Leírta, hogy pár ezer forinttal keres kevesebbet a párjánál."
Nem kéne legalább a leírt tényeket elolvasni és megpróbálni értelmezni, mielőtt véleményt formálsz és tanácsot adsz?
Nem tudom, hogy milyen szinten áll a kapcsolatotok, de házasságon nélkül semmiképp sem szeretnék közös kasszát senkivel. Mi áll a háttérben, miért akar mégis külön lenni? Megromlott a kapcsolatotok?
A házimunka pedig ettől teljesen külön kérdés, osszátok meg egymás között. Mondjuk pont nem értem soha, hogy miért olyan nagy sorscsapás mindenkinek ez a téma. Gondolom ketten nem egy 150 négyzetméteres kertes házban laktok, hanem valami picike lakásban. Mosni a mosógép mos, mosogatni 2 emberre vicc (tipp: vegyetek mosogatógépet), egy pici lakást kitakarítani pedig szintén nem egy nagy kaland.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!