Miért nem tudnak elfogadni így ahogy vagyok? Miért kell állandóan piszkálni? Miért nem veszik észre hogy ez nekem nem jó? 16L
Sovány vagyok és nem szeretek enni én ezzel nem tudok mitcsinalni.
És sok kaját nem tudok megvenni húst meg ilyeneket utalok és ha azt főznek nem mondom hogy nekem más kell, inkább nem eszek hogy hagyjanak békén akkor meg azért piszkalnak hogy direkt nem eszek csontos akarok lenni
Ha meg 1x nincs kedvem velük menni valahova akkor azzal piszkalnak hogy egesznap gepezek kövér leszek nem jarok sehova sétálni, de ez nem igaaz
Miert nem hagynak nyugodtan? 16 évesen el tudom dönteni mit szeretnék és mit nem
31 - téves; abból indulok ki, hogy a kérdező képes feltalálni magát, önállóan megoldani a problémáit.
Nem akkora összegekről beszélünk itt. Nem kell milliomosnak lenni ahhoz, hogy vegyen egy csirkemellet meg egy pár zöldséget, tejterméket, esetleg egy csirkéből készült felvágottat. Nem karácsonyi nagybevásárlásról volt szó. Akciók is léteznek a Földön, még olcsóbban meg lehet úszni az ilyen kiadásokat, ha az ember okosan vásárol.
Falun élek, mégis dolgoztam 16 évesen. Aki keres és akar, az talál. Az osztálytársaim is dolgoztak 16 évesen. Nem egy, nem kettő ember, hanem tömegesen. Sokan jelenleg egyetem mellett is dolgoznak, sőt, alig ismerek olyat, aki ne tenné - pedig az azért keményebb, mint a nyári diákmunka, és csak 4 évvel idősebbekről beszélünk. Az azért nem olyan sok.
A 600 forintos órabér 4 óra munka esetén is 2400/nap. Az egy hónapban 72 000 Ft.
8 órában a duplája, az nem rossz fizu.
Napi négy óra munkáért a 72 000 fair összeg.
De mint hozzátettem, kétlem, hogy ezt a kérdező szülei megvonnák a kérdezőtől. Ezt a részt azért ne ugorjuk át, kérlek. :)
Ha 16 évesen nem tetszik neki az otthoni rendszer, válogatni akar, saját kaját, ami az ő ízlésének megfelel de mások nem eszik, akkor pedig nyugodtan el lehet menni dolgozni. Nehogy már az evés ne legyen olyan fontos, hogy nyáron ne lehessen érte napi négy órában dolgozni.
Tudod hogy van, aki akar valamit, az dolgozzon meg érte.
Sok mindent nem eszel meg. Szerintem egy egy falatot egyél amit eléd raknak. Nem azt mondom, hogy púpozott tányérral.
Csak csirkemell.... Az karcsú. El vagy kényeztetve. A lányom is sovány, mindig az volt. 42-43 kg. Ő úgy eszik mint a madár
Csipeget. De naponta akár 6-7 alkalommal is. Sosem piszkáltuk miatta. Ilyen és kész. A te korodban elment a dokihoz, hogy nem e beteg. Vérvétel stb... Kutya baja. A doki is kinevette, megmosolyogta a súlya miatt. De hála az égnek makk egészséges.
Az édességet imádja. Sütiket nagyon.
Húst mindennap eszik. Ha nincs hús akkor morcos... A vőm szerint. De mint írtam az elején, kis madár adagokat eszik.
Neked is hasonlóan kellene. Ne érts félre nem szaftos köröm pörköltre gondolok. De egy egy kiskanállal lemegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!