Miért nem tudnak elfogadni így ahogy vagyok? Miért kell állandóan piszkálni? Miért nem veszik észre hogy ez nekem nem jó? 16L
Sovány vagyok és nem szeretek enni én ezzel nem tudok mitcsinalni.
És sok kaját nem tudok megvenni húst meg ilyeneket utalok és ha azt főznek nem mondom hogy nekem más kell, inkább nem eszek hogy hagyjanak békén akkor meg azért piszkalnak hogy direkt nem eszek csontos akarok lenni
Ha meg 1x nincs kedvem velük menni valahova akkor azzal piszkalnak hogy egesznap gepezek kövér leszek nem jarok sehova sétálni, de ez nem igaaz
Miert nem hagynak nyugodtan? 16 évesen el tudom dönteni mit szeretnék és mit nem
Miért nem tudod megenni?
El tudod dönteni, mit szeretnél és mit nem,igen, de egyrészt a szervezetednek nem jó, ha nem eszel rendesen, másrészt, ha nem finnyáskodás miatt nem eszel normálisan, akkor ki kellene vizsgáltasd magad. Akár pszichológushoz is mehetnél, ha van valami furcsa ételfóbiád vagy nemtudom. Sok minden nem derült ki abból, amit leírtál. De 16 évesen azért még igencsak gyerek vagy, hiába gondolod másképp.
Óh jaj, már megint egy rettenetes családi terrorban élő kamaszlány.
Milyen szörnyű neked, hogy a szüleid ételt akarnak neked adni, aggódnak az egészségedért és szeretnék, ha töltenél velük is egy kis időt néha, és nem a gép előtt ülnél egész nap. Tényleg borzalmas, mekkora szemetek!
Ahelyett, hogy szépen letojnák, hogy mi van veled, nem szólnának hozzád egész nap, és hagynának éhen halni, ahogy azt a normális családokban teszik!
16 éves vagy, a fenébe is, felnőtt, komoly nő, nem is értem, mit szekálnak a hülye szüleid, hiszen már régen el tudod dönteni, mit szeretnél, és el is tudod tartani magad egyedül!
Én a helyedben elköltöznék jó messzire és többet nem is szólnék hozzájuk! Az ilyen szemét emberek nem érdemelnek gyereket! Jó hogy nem már rád kényszerítik a rántott húst, mikor te tök jól elvagy 3 napja energiaitalon! Felháborító!
Én sem szerettem velük menni sehova. Az ilyen csesztetések miatt meg komoly étkezési zavaraim lettek. Bár nálunk ennél súlyosabb volt a helyzet, engem szó szerint tömtek gyerekkoromban (lefogtak, és belémnyomták a kaját). Érettségire elhíztam, az egyetem alatt kövér voltam, aztán meg 45 kilóra fogytam. Most rendszeres sporttal és nagyon tudatos táplálkozással 31 éves koromba majdnem bomba alakom kezd lenni. :)
Te még nagyon fiatal vagy. Az evéssel magad miatt foglalkozz, ne miattuk, hosszú távon ez nem lesz jó így, tanulni se fogsz tudni pl. Próbálkozz ételekkel, ízekkel. A súlyokkal való edzést is javasolnám, kicsi izmot talán magadra tudnál szedni, és akkor nem leszel csontos. Ha nem eszel húst, akkor valahogy máshogy pótolnod kell a fehérjét, mert arra szüksége van a szervezetednek.
Próbálj 3x-4x enni kicsi adagokat.
Miket szeretsz? Írtad, hogy a húst nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!