Milyen gyakran vesztek össze a párotokkal?
Milyen gyakran vannak kisebb viták?
Milyen gyakran vannak nagyobb viták (szóba jön a szakítás)?
Mennyi ideje vagytok együtt és milyen kapcsolatban (barát/nő, élettárs, házastárs stb)?
Általában mi a vita tárgya és hogy oldjátok meg?
Ha nincs sok időtök elég az első három kérdésre is válaszolni, már annak is nagyon örülnék.
Kisebb viták szinte minden nap vannak. Az ő részéről az én feledékeny természetem miatt, nekem pedig a férjem ház körüli megoldásaival vannak gondjaim (nem ismeri el, ha valamit olcsón megvesz, az nem feltétlen hozza a kívánt eredményt).
Nagyobb veszekedések talán évente 1-2x van, de nem tartanak sokáig, a szeretet mindig nagyobb, ezek nem tudják megszakítani köztünk az erős köteléket.
4 éve vagyunk együtt, ebből 2. éve házasok.
Kisebb viták rendszeresen vannak, mindketten elég hirtelen természetűek vagyunk, könnyen felkapjuk a vizet. Ha az egyik megsértődik, a másik is duzzogni kezd, kèsz a hiszti. :) De az évek múltával egyre jobban kezeljük ezeket is, ritkulnak, illetve nem tart olyan sokáig a fasírt.
Nagyobb viták inkább az elmúlt egy évben voltak, átéltünk néhány csúnya érzelmi mélypontot, ahol mindketten elgondolkodtunk rajta, hogy biztosan egymás mellett képzeljük e tovább. Nem mondom, hogy teljesen túl vagyunk rajta, de kifelé lábalunk, persze mindkettőnknek egyértelmű volt, hogy a szakítás nem megoldás, hiába jött fel.
Majdnem 5 éve együtt, élettársakként.
A kisebb viták akármiből is fakadhatnak, valamelyikőnknek rossz napja van, nem úgy szól a másikhoz, igazából semmi komoly. Másnapra már nem is emlékszünk rájuk. A komolyabb témák inkább az életünkből adódnak, pénzügyi gondok, munkahelyi stressz, jövőkép, együtt töltött idő.
26 éve vagyunk házasok.
Egyre kevesebbet vitatkozunk. Kb:4-5 évente. Az elején biztos sűrűbbek voltak a viták. Összecsiszolódtunk. Egy test egy lélek lettünk.
Ahogy én érzem egyre mélyebben szeretjük egymást.
Kisebb vitak szinte minden nap vannak mert en nem oda teszem le a lakasban a cuccaim ahova o szeretne.
Nagyobb vitank nem sok volt.
Egyszer nagyon merges volt ram mert nem altam melle mikor osszeveszett valamin az anyukajaval, de valami nagyon hulyesegen es akkor fejemhez vagta hogy meg egy ilyen es elvalik tolem, kb 2 honapja voltunk hazasok :D
Latta hogy nagyon rosszul esett nekem es bocsanatot kert, mondta hogy nem gondolta komolyan.
2 eve vagyunk hazasok.
Kisebb viták változóan vannak. Van hogy 1-2 hónapig semmi, aztán egy héten át minden másnap. Ezek általában félreértések, olyan dolgok amik neki egyértelműek, számomra viszont csak az egyértelmű ami ki van mondva, le van tisztázva.
Nagyobb vita évente szokott lenni azért egy pár (3-4) de lehet hogy ami nagyobb vita nálunk, az másnál egy kis összezörrenés. Csúnya dolgokat sosem vagdosunk egymás fejéhez, de mindketten nehezen kérünk bocsánatot, úgyhogy duzzogunk, de 2 nap alatt vége ennek is.
4 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!