Normális, hogy így reagált? Apa-lánya kapcsolat.
Anyukám meg én hülyéskedtünk.Anya azt mondta,hogy na befogod a pofádat,de viccelt, erre én rávágtam,h na kuss legyen,de én is vicceltem és ezt anya is tudta mert mosolygott,aztán átment egy másik szobába.Apám a szobájából(ugyanis neki saját szobája van,ahol csak azt lehet csinálni amit ő mondd vagy tesz, pedig az lenne a nagyszobánk,anyáék hálója)kikiabált,h na elég legyen.Én bejöttem a szobámba, leültem az asztalhoz.Pár mp. múlva apám bejött a szobámba(amit csak akkor szokott,ha ideges rám) és elkezd velem kiabálni,h mit mondtam...Megkérdezte ordítva,h mért. Mondtam neki,hogy csak vicceltem,erre úgy fejen vágott,h megszédültem és kis híjján lefejeltem az asztalt. Aztán még kiabált velem,idézem: "Kitaposom a beled! Kis sz.rházi, ilyet mondani anyádnak,viccből!!"
Most tényleg én követtem el ekkora hibát? Szoktam anyával így hülyülni, és ő mindig veszi a lapot, és visszaszól,vagy fordítva,ő kezdi és én szólok vissza, DE EZT SOHA NEM KOMOLYAN GONDOLOM!!! Erre anyám nem szólt semmit..
Előre is köszönöm a válaszokat!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!