Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem tudok tullepni mar...

Miert nem tudok tullepni mar ezen?

Figyelt kérdés
Kb 1 eve hogy megszakitottukba ferjem csaladjaval a jaocsolatot teljesen. Rajottunk, higy eroteljesen mergezte a hazassagunkat a testvere es annak a felesege. Volt egy vita, ami kapcsan mi hoztuk meg azt a döntést, hogy teljesen megszuntetjuk veluk a kapcsolatot. A bajom az, hogy egy varosban lakunk es kb minden heten valahol osszefutunk veluk. Felidegesit minden egyes alkalommal, ujra meg ujta feljonnek a sérelmek bennem es meg mindig minden nap felidegesitem magam ezen a helyzeten. Viszont ha meg nyitnank felejuk akkor megint menne tovabb a kavaras,irigykedes, flegmazas. Borzasztó termszetuk van. Mindenki hulye, buta, csunya csak ok nem, kihasznalnak mindenkit anyagilag belertve minket is es ebbol lett elegunk fokent. Hogyan tudnek szerintetek tul lenni mar ezen?

2019. jún. 27. 09:56
 1/10 A kérdező kommentje:
bocsi a hulye irasert, a telefon kijavit folyamatosan
2019. jún. 27. 10:04
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Talán tisztázni kellene a sérelmeket, em mindenre a teljes kapcsolat-megszakitás a megoldás.
2019. jún. 27. 10:12
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

"Talán tisztázni kellene a sérelmeket, em mindenre a teljes kapcsolat-megszakitás a megoldás."

Arra nem gondoltál, hogy nem mindekivel lehet tisztázni dolgokat, mert nem partner ebben?

Nem jut eszedbe, hogy a kérdezönek meg a férjének alapos oka van a kapcsolat megszakítására?

Szerintem ezen a tisztázás-témán már sokszorosan túl vannak!

Kérdezö: egyszerüen ne foglalkozz velük, ha összefuttok, akkor maximum köszönsz nekik, és mégy tovább, egyszeüan kapcsold ki öket magadból.

2019. jún. 27. 11:07
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Nagy valószínű hogy az összes "Arra nem gondoltál" címszó alatti felvetésedre az a válasz,hogy nem,még nem lett tisztázva.

Csak ebben a kategóriában mindenre az a tanács hogy költözz el vagy szakitsd meg a kapcsolatot.

2019. jún. 27. 11:35
 5/10 anonim ***** válasza:
7%

Megint egy nő, aki kiharcolta, hogy a férjének választania kelljen az édestestvére és a házisárkány között. Hát tudod, az ilyen csatákat hiába nyeritek meg, a vége mindig az. hogy titeket is megutálnak, amiért kettészakítottatok egy ilyen kapcsolatot.

Képzelem, milyen stabil házasság lehet az, amit “eroteljesen mergezte a hazassagunkat a testvere es annak a felesege.“ Persze míg nem jöttél te a képbe, addig csak mérgezték-mérgezték szegény uradat, de hála a Jóistennek végre megérkeztél, és gyorsan segítettél amiben csak tudtál, például hogy ne beszéljenek egymással a testvérek. Gratulálok, ízig-vérig nemes cselekedet volt.

2019. jún. 27. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

5-ös, te már csak tudod, biztosan tisztában vagy a dolgokkal az adott családban.

Képzeld, nálunk is így volt. Mérgezték, lejmolták, teljesen természetes volt, hogy a jóval átlag feletti fizetését közös pénznek tekintette az anyja, apja, testvére és annak a párja.

Amikor én jöttem a képbe, akkor elzárta (a hatásomra, igen) a pénzcsapokat, mert rávilágítottam, hogy egyrészt hülyének nézik, másrészt pedig a kettőnk életéhez asszisztálok, de ahhoz nem, hogy a családját tartsuk el. Innentől én minden voltam, csak úrilány nem, a férjemet pedig savazták, ahol tudták. Mi is megszakítottunk minden kapcsolatot. (Előtte igen, beszélt velük a férjem, hogy minden rendben, semmi problémánk velük, csak annyi, hogy a pénzünkre ne építsenek, nekünk most kell mindent megteremtenünk magunknak.) Ezután jött az utálkozás, ekézés. Így megszakítottunk tényleg minden kapcsolatot, és így van jól már 4 éve.

Oka van, ha az új pár/házastárs képbe kerülésével változnak a viszonyok, és nem feltétlenül az új a hibás. Nyilván ha faék-egyszerű lányka lennék, és az lenne a célom, hogy az ő családjának a szekerét toljuk a mi jóval átlag feletti fizunkból, akkor én lennék a tündérkirálylány a családja szemében. De ilyen áron engem inkább ne szeressenek, csak hagyjanak minket élni.

2019. jún. 27. 18:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy én szakitottam volna szet a csaladjat. Még jival a mi hazassagunk elott is komoly problémák voltak a ferjem occsevel es annak felesegevel. a ferjem fizetese eleg jó, szerencssere az enyem is es ez nekik fáj. Miert gondolod annyira hogy en toltom be a hazisarkany szerepet? Elmondom Neked, hogy a ferjem a testveret es annak a csaladjat olyan szinten kisegítette hogy az olukbe teremtett egy vallalkozast, amiből ok a mai napig megelnek cserebe mi csak a kibeszelest es a flegma viselkedest kaptuk valamint egyeb pénzügyi aljassagot es hazugsagot. es uram bocsajts hogy ebbol elegünk lett. Szeretnenk gyereket, nyugodt eletet es sajnos kozos megjegyzés alapjan igy volt a jobb.
2019. jún. 27. 18:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Az #5 - ös válaszolóval érték egyet. Itt a GYIK-on, 90%ban hölgyeknek, lányoknak van problémájuk, a párjuk rokonai al, sőt a sajátjukkal is. Szerintem ez nem véletlen.
2019. jún. 28. 12:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Itt nem nekem volt először problémám, hanem a ferjem testverenek es a felesegenek. De van az a pont ahol mar nem lehet tobbet benyelni, hidd el!
2019. jún. 28. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Elhiszem. De őket is szeretném hallani.
2019. jún. 28. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!