Miert nem tudok tullepni mar ezen?
"Talán tisztázni kellene a sérelmeket, em mindenre a teljes kapcsolat-megszakitás a megoldás."
Arra nem gondoltál, hogy nem mindekivel lehet tisztázni dolgokat, mert nem partner ebben?
Nem jut eszedbe, hogy a kérdezönek meg a férjének alapos oka van a kapcsolat megszakítására?
Szerintem ezen a tisztázás-témán már sokszorosan túl vannak!
Kérdezö: egyszerüen ne foglalkozz velük, ha összefuttok, akkor maximum köszönsz nekik, és mégy tovább, egyszeüan kapcsold ki öket magadból.
Nagy valószínű hogy az összes "Arra nem gondoltál" címszó alatti felvetésedre az a válasz,hogy nem,még nem lett tisztázva.
Csak ebben a kategóriában mindenre az a tanács hogy költözz el vagy szakitsd meg a kapcsolatot.
Megint egy nő, aki kiharcolta, hogy a férjének választania kelljen az édestestvére és a házisárkány között. Hát tudod, az ilyen csatákat hiába nyeritek meg, a vége mindig az. hogy titeket is megutálnak, amiért kettészakítottatok egy ilyen kapcsolatot.
Képzelem, milyen stabil házasság lehet az, amit “eroteljesen mergezte a hazassagunkat a testvere es annak a felesege.“ Persze míg nem jöttél te a képbe, addig csak mérgezték-mérgezték szegény uradat, de hála a Jóistennek végre megérkeztél, és gyorsan segítettél amiben csak tudtál, például hogy ne beszéljenek egymással a testvérek. Gratulálok, ízig-vérig nemes cselekedet volt.
5-ös, te már csak tudod, biztosan tisztában vagy a dolgokkal az adott családban.
Képzeld, nálunk is így volt. Mérgezték, lejmolták, teljesen természetes volt, hogy a jóval átlag feletti fizetését közös pénznek tekintette az anyja, apja, testvére és annak a párja.
Amikor én jöttem a képbe, akkor elzárta (a hatásomra, igen) a pénzcsapokat, mert rávilágítottam, hogy egyrészt hülyének nézik, másrészt pedig a kettőnk életéhez asszisztálok, de ahhoz nem, hogy a családját tartsuk el. Innentől én minden voltam, csak úrilány nem, a férjemet pedig savazták, ahol tudták. Mi is megszakítottunk minden kapcsolatot. (Előtte igen, beszélt velük a férjem, hogy minden rendben, semmi problémánk velük, csak annyi, hogy a pénzünkre ne építsenek, nekünk most kell mindent megteremtenünk magunknak.) Ezután jött az utálkozás, ekézés. Így megszakítottunk tényleg minden kapcsolatot, és így van jól már 4 éve.
Oka van, ha az új pár/házastárs képbe kerülésével változnak a viszonyok, és nem feltétlenül az új a hibás. Nyilván ha faék-egyszerű lányka lennék, és az lenne a célom, hogy az ő családjának a szekerét toljuk a mi jóval átlag feletti fizunkból, akkor én lennék a tündérkirálylány a családja szemében. De ilyen áron engem inkább ne szeressenek, csak hagyjanak minket élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!