Én max idegesítőnek tartom, hogy mindig bújik amikor fületpucolok/sercegő olaj felett állok/ mosogatok/ benyit a wcre s megölel mikor szorulásom van s így bíztat. Na ezt unom de nagyon.
2010. júl. 9. 14:29
2/13 anonim válasza:
Nem unom, csak idegesítő. Manapság sokat panaszkodik, és iszonyatosan aggódik rengeteg apró dolog miatt. :D
2010. júl. 9. 14:31
3/13 anonim válasza:
hehe:D első:D:D LOL:D
Nekem akkor van elegem belőle, mikor elmondom neki, hogy most ne nyúzzon, mert tök ideg vagyok ( de látja is rajtam ) és akkor nekiáll bökködni,meg csikizni és akkor kiabálok vele, és még én vagyok a rossz, hogy csak kiabálni tudok.
Amúgy én akkor szoktam unni, mikor egész nap kinnt ül a teraszon a hintaágyba és cigizik, rejtvénytfejt vagy a telefonommal játszik, jobb esetbe a laptopján. akkor a falra tudnék mászni, hogy olyan unalmas a barátom mint a kín!
2010. júl. 9. 14:31
4/13 anonim válasza:
Ez a wc- s dolog eléggé meglepő.Mi 16 éve vagyunk házasok, de még 1x sem mentem be a klotyóra, ha bent volt, és ő sem jött rám.Ez szerintem így normális.
2010. júl. 9. 14:35
5/13 anonim válasza:
Lassan már minden idegesített. Az hogy mindíg úgy jön hozzám, mint akin átment az úthenger, ahelyett hogy örülne nekem, hogy ordítva ásítozik folyamatosan a társaságomban, elalszik mellettem a széken és hogy mindenben rendkívül finnyás, és már a szexhez is lusta.
Ezek mellé beképzelt.
Elég volt, be is fejeztük.
2010. júl. 9. 14:40
6/13 anonim válasza:
off: én akkor kopogok, utána nyitok be mikor már 1 órája ül a wc-n és nem reagál semmire. Mert akkor azt hiszem, hogy baj van. Ö meg akkor mikor kegyetlenül fáj a húgyhólyagom (sok éve tartó kigyógyíthatatlan fertözés miatt) és sírok, ad be fájdalomcsillapítót. És ez nagyon rendes töle mert akkor annyira fáj, hogy addig nem tudok felállni. Ilyenkor jó, hogy nem irtózik egyikünk se ettöl.
On: a kérdésre válaszolva még sosem untam, még akkor sem, mikor egész nap semmit nem csináltunk csak feküdtünk. Szeretem öt nézegetni és simogatni, valamint mindig tudok vele miröl beszélgetni:)
2010. júl. 9. 14:50
7/13 anonim válasza:
Én nem unom a férjem(10 év házasság),max néha engem is idegesít a hízelgése,hogy állandóan ölelget simogat puszilgat.De inkább ezt unjam,minthogy hiányom legyen belőle.Számára kicsit fontosabb a testi kontaktus mint nekem,de azért nem bánom.
2010. júl. 9. 14:55
8/13 anonim válasza:
Max idegesít. Amit már írtak, csipked, bökdös, csikiz. Na olyankor jó barát lenne a féltégla.
2010. júl. 9. 15:21
9/13 anonim válasza:
Én pont azt unom, hogy nem nagyon ér hozzám (úgy a mindennapokban, ölelés, akármi..). Nálunk én vagyok az a fél, akinek fontosabb lenne a mindennapos testi kontaktus (és nem szexuális értelemben, azzal nincs gond). Életünkben nem mászkáltunk még kézenfogva pl., vagy ölébe fekve tévézni, ilyenekre gondolok. Sajnos őt így nevelték.
2010. júl. 9. 15:48
10/13 anonim válasza:
Én nem unom barátom:) Imádom nagyon! Idegesítő benne, az, hogy van amikor eljön hozzánk és leáll apámmal beszélgetni több órán keresztül,én meg már majdnem a hajam tépem mérgemben...ha hozzám jön velem legyen:P:)és ne apámmal...:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!