Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kívánt apaság - felelős-e...

Nem kívánt apaság - felelős-e a férfi a spermájáért?

Figyelt kérdés

Mi a garancia arra, hogy a lány fürdőszobába szaladva tényleg kiköpi? Mi van ha biztos hütő tartóba köpi ki és így lesz tőle gyereked, akit majd eltarthatsz?

Vagy még abszurdabban? Mi van ha átadja a barátnőjének és ő szüli meg?

Ki fogja elhinni neked, hogy soha, de soha nem láttad?

2010. júl. 9. 14:24
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
100%

Híres milliárdos és csóró építőmunkás is gondolja meg, hogy kivel és hogyan létesít szexuális kapcsolatot.

Ha csak azzal bújik ágyba vagy megy szobára akivel bíznak egymásban, akkor a felvázolt szituációnak minimális az esélye.

Ja és elvileg ugye mindkét fél tisztában van vele, hogy NINCS százszázalékos fogamzásgátlás, kivéve az önmegtartóztatást.

Ha mégis megtörténik, akkor szerintem ügyvéd kérdése az egész: elég pénzért simán bebizonyítják valamiről, hogy fehér, aztán az ellenkezőjét.

2010. júl. 9. 19:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos bebizonyitani lehetetlen h nem ugy jött a gyerek ahogy állitják.Apasági teszt ha kimutatja akkor nincs mit tenni.Senkit nem érdekel az h volt e azzal a nővel vagy csak átverés.Ez van.Hacsak nincs felvétel arról hogy kémcsőben fagyaszt a csaj akkor semmit nem tehet a pasi.

Max annyit hogy hűséges lesz és akkor a spermájával sem tud senki kavarni:)

2010. júl. 9. 23:22
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy bizonyitja be h nem ismeri a nőt,ha az apasági szerint tőle van a gyerek?sehogy.
2010. júl. 9. 23:23
 14/23 A kérdező kommentje:
A kérdést úgy is fel lehet tenni: mit tennél azzal a nővel, aki ezt megteszi veled?
2010. júl. 16. 05:34
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

Jaj, nem kell ez a rossz duma, én sem teszek fel olyan kérdéseket, mit tennétek azzal a férfival, aki megerőszakol egy nőt, aki teherbe esik. Nem hinném, hogy pl. a dutyiból van tartásdíj. Ja, hogy abortusz inkább, testi és lelki következményekkel?

Szerintem húzzál gumit a f*ra, és ne csináld orálisan. Biztos ami biztos.

2010. júl. 16. 08:23
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom beperelném, egyértelmű, de mivel az én gyerekem is, valahogyan őt mégis szeretném, és őt nem büntethetném azért, mert megszületett. Egy gyerek sem kéri, hogy megszüljék.

Szóval elperelném a gyereket, és felnevelném. Így a nő lényegében nem érne célt.

Egys sztár sok pénzzel csak elérné ezt a célt.

2010. júl. 16. 09:04
 17/23 anonim ***** válasza:
nem kell ismeretlenekkel k@rni.még orálisan se.
2010. júl. 16. 10:03
 18/23 anonim ***** válasza:
De amúgy egy ilyen folyamat szerintem úgy zajlik, hogy előtte azért bevizsgálják az "anyagot". "Hozott cuccból" nem dolgoznak orvosok.
2010. júl. 16. 14:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Gazdag ember vagy?
2010. júl. 16. 14:04
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem felelős érte, adott esetben "megérdemli".

Szexeljen azzal akiben megbízik, csak azért mert híres nem kell minden alkalmat megragadnia arra,h ogy ezt kihasználja, szerintem. Vagy húzzon gumit, ha nem bízik, nem olyan bonyolult dolog ez, ő is felelőtlen volt. Más kérdés, hogy a nő beteg...

2010. júl. 16. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!