Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt másnál is olyan hogy a...

Volt másnál is olyan hogy a párja nem kedvelte és nem is akarta kedvelni a te családod? Mit csináltatok? Hogyan dolgoztátok ezt fel vagy hogy változtattatok rajta?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon rosszul esik amikor át se mernek jönni mert a párom búnkon szinte hozzájuk se szól.

Át de akar menni látogatóba.

Engem ez nagyon frusztrál és mondtam már neki.

Tapasztalat ? Változhat ez ? Vagy egyre kevesebb és még kevesebb időt töltök a családommal ? :(

2019. jún. 24. 18:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor oda kell állni a párod elé, és azt mondani, szívem, én jobban szeretném, ha legalább nyáron, a jó időben nem azzal mennének el a szabad délutánok, hogy anyádékkal ülünk a nappaliban, stb,stb. Normális kommunikáció. Arra se az a megoldás, hogy duzzogok a szobában, meg nem köszönök nekik. Aki felnőttként képes arra, hogy megmakacsolja magát és telesz*rja a párja családi eseményeit, az megszokta, hogy irányít és a hisztije eredményes. Az hamarosan mindent irányítani akar majd.
2019. jún. 25. 06:24
 22/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, a 18-as mire volt jó? Magadban beszélgetsz?
2019. jún. 25. 07:40
 23/23 anonim ***** válasza:

#21.

Igazad van. De lehet, hogy már említette a párja, hogy ez sok.

Munka után, lehet, hogy csak olvasni szeretne egy órát. Nem pedig báj csevegni.

Tőlünk 200 km-re laknak a feleségem rokonai....

De amíg ott laktunk. 2-3 év, nem volt vita s sértődés. Természetesen beszélgettem velük. De 90%-ban olvastam, vagy sakk partikat elemeztem. Sosem bántott a párom és a családja a miatt. Tudomásul vették, hogy olyan vagyok, s a lánxuknak valamiért így jövök be.

2019. jún. 25. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!