Miért érzek így?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal. Ő 17 fiú, én 19 lány. Mostanában attól félek, hogy vajon megszokásból vagyok-e vele, de nem, mert szeretem, meg szeretek vele lenni stb. De pl.mikor tök boldog hangulatom van, akkor elkezdek gondolkozno ilyenek, vagyis bebeszélem magamnak(magamba mondogatom) és nagyon rossz érzés.. volt olyan, mintha kényszerből lettem volna vele, kényszerből mosolyogtam volna, kényszerből lettem volna boldog. Mi lehet ez? Nagyon aggaszt..lassan 3 hete érzek így. De ez nem folyamatosan alakult ki, hanem így hirtelen jött egy ilyen gondolat. Bár előtte is átfutott ilyen az agyamon, de tudom, hogy ennyi idő után a nagy szerelem elmúlik. Mi lehet ez? Nem akadom elveszíteni, szeretem.
2019. jún. 18. 20:58
 1/7 A kérdező kommentje:
És emiatt ideges vagyok, rossz a kedvem, mert mintha rákényszeríteném magam, vagy rástresszelnék, félnék attól, hogy vége lesz. Én az utóbbit érzem. Csak mintha belebeszélném saját magamba ezeket. :(
2019. jún. 18. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Véletlenül nem jutott a füledbe olyan hír, hogy a fiúdnak valaki azt mondta, hogy "fiatal" hozzád képest?
2019. jún. 18. 21:13
 3/7 anonim válasza:
85%
3 év után szinte mindenkinél lecseng a rózsaszín felhős szerelmes időszak, ettől ne ijjedj meg, viszont sose keverd össze a rózsaszín felhő megszűnését azzal, hogy nem szereted. Mindig tudd a különbséget a kettő között. Egyébként sok lány csinálja ezt a hülyeséget (no offense) hogy jön egy rossz érzés és akkor a pasiban kezdik el keresni a hibát, "megváltoztál", "már nem szeretsz úgy", stb. Ne a párodon vezesd le. Hogy mit csinálj vele? Ne kattogj ezen mert ezt tényleg csak bebeszéled magadnak. Élvezd a kapcsolatot a pároddal, ha meg nem szereted (ami még egyszer mondom, nem egyenlő azzal hogy elmúlt a nagy szerelem), akor szakíts vele. Még fiatalok vagytok, ezen nem múlik semmi. Tudom, durván hangzik és van kivétel, de ne tarts meg 19 évesen egy olyan kapcsolatot ami nem működik.
2019. jún. 18. 21:13
 4/7 anonim válasza:
100%
#2 Pont tökmindegy a korkülönbség, ha a pasi lehet idősebb, akkor a csaj is. A régi időkben olyan korkülönbségek voltak mindkét irányban hogy nacsak, ma meg itt rugózik mindenki azon, hogy ki hány éves, pedig a mai világban főleg mindegy.
2019. jún. 18. 21:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem rajta vezetem le, meg szeretem, boldog vagyok vele, csak valamiért elrontom saját magamnak a kedvem, hogy félek, hogy ez csak megszokás, és hogy csak győzködöm magam, hogy nem így van. De a kapcsolat nem teher, szeretek vele lenni, boldog vagyok vele.
2019. jún. 18. 21:19
 6/7 anonim válasza:
88%

Beszéldd meg vele szerintem.

Legalábbis abból nem származhat semmi baj, ha őszinte vagy vele.

Nem lehet, hogy amiatt van gond, mert ennyi idő alatt monotonná vált a kapcsolatotok? Bármilyen téren, beszélgetések/programok/szexuális élet?

Próbáljatok újítani.

Az tény, hogy az évek alatt a lobogó szerelemnek elalszanak a lángjai, de mindenféle újdonságokkal a maradékot fel lehet attól még "lobbantani," nemde?

Személy szerint bennem is felmerült a párommal egy idő után ez, mikor már minden rutinná vált, a találkozások, a helyek ahova megyünk, a csókok...

Ilyenkor nekem beválik az, hogy megbeszélem magammal a dolgot :D Tehát tudatosítod magadban hogy szereted? Ha a válasz egy határozott igen, akkor nincs semmi aggódnivaló. Azért érzed megszokásnak, mert megszoktad, hogy melletted van, veled van. De ezzel nincs semmi baj. Attólmég, hogy rutinná váltak az eleinte új dolgok, lehet ugyanolyan gyönyörű az egész.:)

De az újdonságok sosem ártanak;)

2019. jún. 18. 22:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon szépen köszönöm a válaszát! :) elmondtam neki ugyanezt, mint itt leírtam, megvigasztalt, jól esett, és ahogy kibeszéltem magamból enyhült az érzés. Igen, beszéltük, hogy picit monotonok vagyunk, ezért is próbálunk más emberekkel is lenni, nem csak állandóan együtt. Eddig szinte mindig csak együtt voltunk el pl.bulizni, külön sosem. Ezt is megpróbáljuk bevezetni. Köszönöm a válaszokat!
2019. jún. 19. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!