A család alapításnak mi a legerősebb motivációja?
Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 12:44
11/15 anonim 

válasza:

Szerintem az, hogy van egy férfi és egy nő, akik szerelmesek, közösek a vágyaik, az igényeik, a céljaik. Szeretetben élnek, és ezt szeretnék átadni a gyerekeknek. Vágynak a teljes családi életre. Nagyon klassz dolog a gyermekedet arra nevelni, amit helyesnek gondolsz, törődni a boldogságával, egyengetni az útját, amíg ő meg nem találja a magáét. Figyelni ahogyan felnő, és ő is tanítja, szereti és elfogadja a saját gyermekét. Ezt a bizonyos motivációt én úgy fogalmaznám, hogy az életadás motivációja.
12/15 anonim 

válasza:

A valakihez való tartozás érzése.Ez a legerősebb.Kezdődik a szerelemmel, 2 szerelmes ember együtt akar élni, együtt kelni-feküdni, beszélgetni, stb. Majd közös lakást akarnak, majd gyerekeket.
Maslow motivációs szükséglet piramis!
13/15 anonim 

válasza:

#10-el értek egyet, szerintem is azért hogy az ember ne egyedül haljon meg. Azért ez valóban elég lehangoló gondolat, még ha amúgy nem is tervezel gyereket.:D
14/15 anonim 

válasza:

Napjainkban a CSOK és a "Nekünk a gyerek az első." szlogenek, sajnos. Így sok olyan ember vállal gyereket, aki nem elég érett rá vagy akinek egyáltalán nem való.
15/15 anonim 

válasza:

A halhatatlanság, hogy tudja az ember, hogy tovább él a gyerekeiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!