A család alapításnak mi a legerősebb motivációja?
Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 12:44
1/15 anonim 

válasza:

Hát, hogy az ember családot akar, gondolom.
2/15 A kérdező kommentje:
Nekem akkor lenne motiváló ha nagyobb anyagi és szellemi tőkét tovább tudnék örökíteni máskülönben nem sok értelmét látom..
2019. jún. 17. 12:54
3/15 anonim 

válasza:

Akkor legyél ambíciózus, képezd tovább magad, keress jobb állást és alapíts családot, ha ez akadályoz. Egyébként nálam az volt, hogy szerettem volna tisztességesen felnevelni egy gyereket.
4/15 anonim 

válasza:

A család jobb helyeken egy olyan zárt közösség, ahol kölcsönösen szeretik, tisztelik és segítik egymást. Ahol mersz önmagad lenni, nem kell senkinek megfelelni, ahol bátran elmondhatod a véleményed, a titkaid, ahol mindig kapsz segítséget, figyelmet, törődést. A felmenők sajnos meghalnak, így te vagy a következő a sorban, hogy a család fennmaradjon. Házassággal, gyerekvállalással. Persze benne van a tévedés lehetősége, de ma már könnyebb váltani, változtatni.
5/15 anonim 

válasza:

Hogy ne egyedül élj, hanem családban. Ez leginkább szerintem egy szociális és érzelmi háló. És általában az a jó motiváció rá, ha előbb akarsz/tudsz szeretni, tisztelni, gondoskodni és nem cserébe.
6/15 anonim 

válasza:

Külső nyomás a család, rokonok, ismerősök részéről.
8/15 anonim 

válasza:

Ösztönök, elvárások. De szerintem a legtöbb ember egyszerűen csak vágyik arra, hogy családban éljen, ne egyedül, vagy ne a szüleivel, mint felnőtt gyerek.
10/15 anonim 

válasza:

Szerintem az, hogy az ember ne legyen egyedül, és ne unatkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!