Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 28 évesen sok mindenről lekéstem?

28 évesen sok mindenről lekéstem?

Figyelt kérdés
Igaz hogy a koromból külsőre letagadhatok 8 évet is. De azt látom hogy más 28 éves nők előrébb tartanak, mint én pl. házasság, gyerekek.
2019. jún. 15. 18:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

Ez nekem is sokszor eszembe jut 27 évesen.

Bár van diplomám és OKJ végzettségem is, semmit nem érek velük, gyárban dolgozok 5 éve (sokkal jobb a fizetés és több a béren kívüli juttatás). Van párom, de sajnos albérletben vagyunk, esélytelenek vagyunk az ingatlanárakkal szemben. Házasságot ő nem igazán szeretne, a baba pedig nem jön össze másfél éve, a dokik nem segítenek...

Úgy érzem, hogy mindenki más halad az életben, én pedig egy helyben toporgok. :-(

Szeptembertől új képzést kezdek, hátha munkaügyben tudok majd idővel változtatni.

2019. jún. 15. 19:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

4 hónap múlva leszek 28 éves de én sem tudok sokmindent felmutatni.

Van okj szakmám és dolgozom 2,5 éve.

Gyerekem és párom nincs. Itthon élek még apukàmmal.

Làtom én is, hogy sok korombeli màr sokkal előrébb van mint én.

Egyszer csak összejön nekünk is minden.

27/N

2019. jún. 15. 21:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is 28 vagyok. A párommal éppen most jöttünk össze, nincs gyerekem, éppen annyi van hogy egy szobát tudok bérelni. Lassan 5 éve dolgozom. Engem is aggaszt hogy nem vagyok e lemaradva. A facen is csak a sok baba fotó meg esküvői kép van, szeretnék majd nagy csal@dot, de olyan messze van még :(
2019. jún. 15. 22:27
 14/17 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nekem is sokkal tovabb fog tartani az egyetem,mint gondoltam...
2019. jún. 16. 01:53
 15/17 anonim ***** válasza:
4 válaszolnak üzenem nem szingliség miatt nem látszik korod rajtad ,engemet is fiatalabbnak néznek koromnál pedig 3 gyerekem van és férjem és 43 éves vagyok akik nem ismernek azok el sem hiszik rolam max 35-36 néznek.
2019. jún. 16. 06:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Nyugi ,ne pánikolj változni fog még sok dolog .
2019. jún. 16. 06:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Pont tegnap láttam ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Ott is ez volt a téma.

2019. jún. 16. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!