A férjem menekül itthonról. Mit tegyek?
sztem is. Egy kicsit leckéztesd meg, majdcsak észbe kap.
Ne tegyél meg neki mindent, ne rakj mindent a feneke alá...Am sztem egyszer-kétszer, h biztosan vágja a szitut, ha este szeretkezésre kerülne a sor, mond meg neki, h nagyon kimerültél a háztartásban, gyerekeben stb... mert nem segít neked senki. Majcsak észbe kap
Ellinkült a férjed. Kihasznál téged.
Ez egy ősi trükk...ha egy pasi nagyon akar gyereket, azt azért teszi, mert akkor te 100%-ban függeni fogsz tőle. Egy pasi simán lepasszolhatja a gyerekeit (ő maga csak egy donor)és tudja hogy te nem hagynád , nem hanyagolnád el a gyerekeidet. Ezt játssza ő ki.
Csináld azt amit páran ajánlottak:
ne főzz, ne moss rá, hanyagold el egy kicsit a kényelmét... amikor hazajön te mondd meg neki hogy most lépünk, majd jövünk...ja és addig mosd ki a szennyest és egyél valamit.
Ki nem szarja le a fejét. Ő is ugyanezt csinálja.
A másik meg az, ha hazajön te kisinkelve...stb menj el, és mondd meg neki, hogy most ellépek, mert dolgom van, a gyerekekre vigyázz....
Szerintem ez tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!