Mit tehetnék, hogy elfogadják?
Pici koromban nem tudom mennyire ettem meg a húst, de amikor általános iskolába jártam emlékszem, hogy anyukám elvitt az orvoshoz, hogy nem akarok vörös húst enni, hiába mondja hogy egyek én nem akarok, az orvos annyit mondott, hogy később lehet vashiányom. Nos mostanra az a helyzet, hogy egyedül a csirkeszárnyat eszem meg, semmi más húst nem bírok megenni, régen még több szalámit ettem,párizsit, virslit azonban mostanra ez is lecsökkent. Paprikás szalámi volt az amit évekig megtudtam enni, de már 2 hónapja ezt sem eszem meg, virslit időnként eszek. Anyukám az aki ezt egyáltalán nem tudja elviselni, és állandóan mondja, hogy bajom lesz, beteg leszek ha nem eszek húst, stb. De én úgy vagyok vele, hogy hiába mondja akkor sem fogom tudni megenni. Beteges egyáltalán nem vagyok, télen még csak egy megfázás sem szokott elkapni.
Egyébként anyukámon kívül még a barátom sem hagy békén ezzel, ő meg mindig azt mondja, hogyha nem eszek húst nem lesz erőm. Elég unalmas ez az egész, főleg anyukámtól, hogy évek alatt nem tudta megszokni és még mindig beszól folyamatosan.
Én nem vagyok vegetáriánus, de mivel a nagyüzemi állattartás az egyik leginkább veszélyes tevékenység a bolygónkra, ezért köszönöm neked és minden vegánnak is az egész emberiség nevében, hogy csökkented az ökolábnyomunkat.
Én sajnos szeretem a húst, de örülök neki, hogy nagyon fejlődnek az utóbbi időben a műhús-technológiák.
Én kicsi koromtól fogva nem eszem húst.
Egyedül a majkremes kenyeret és a pizzán a sonkát de azt is úgy, hogy ne érezzem az ízét.
Ezenkívül semmit
És nem azért, mert jaj szegény állatok, egyszerűen öklendezem tőle.
Tudom milyen, mintha én írtam volna.
Nálunk már megszokták.
De barátom pl eszik húst.
Nem erőlteti rám ő se de sokszor mondja, ha ő főzne nekem, akkor rosszul esne ha nem ennek belőle.
Szóval teljes mértékben megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!