A férfiak miért várják el a nőktől a kezdeményezést, de ha "kéz megkérésről" van szó, az miért nem tetszik nekik, ha a nő kezdeményezi?
pl. itt sokan örülnek ha egy nő kezdeményez, teszi meg az első lépést.
De amikor már több éve vannak kapcsolatban, miért nem örülnek annak ha a nő kezdeményezi a házasságot?
(nem saját tapasztalt, csak ezt látom sok helyen).
Megkérni csak a férfi tud. Te mire kéred meg? Hogy kérjen meg?!?
Kedves! Megkérhetlek, hogy kérj meg???
"Nekem is jobban esik, ha egy nő kezdeményez kapcsolatot, akkor viszont fölmenne az agyvizem, ha "megkérné a kezem"."
Miért? Miért van ez úgy, h mindenben a pasiknak kedvezzen?
Egyáltalán nem jó döntés, ha egy nő kezdeményez, könnyen kapcaronggyá válhat.
De ha x év után arra gondol, hogy házasodjunk össze (mert pl. valamiért nem jut eszébe a pasasnak) szerintem ez tök fer!
""Nekem is jobban esik, ha egy nő kezdeményez kapcsolatot, akkor viszont fölmenne az agyvizem, ha "megkérné a kezem"."
Miért? Miért van ez úgy, h mindenben a pasiknak kedvezzen? "
Ha a nő kérné meg az kb olyan mintha a nő dugdosna vibrátort a pasijába. Fairnek fair de hát... :D
Nem értem. Nincs nemhez kötve a házasság kezdeményezése...miért nincs joga a nőnek eldönteni?
Ez ellenben a férfi dolga lenne a kezdeményezés, nos az tényleg úgy fair.
Bizony ezt jól látod, úgy fair ha a férfi kezdeményez.
A nő akkor fair ha pozitív visszajelzést ad.
Lehet h szerinted nem fair, mégis ez a helyzet.
Mi nem a kereszteslovagok vagyunk, hanem a királylányok :)
biztos fiatal vagy még, nem jöttél még rá az ízére. Pedig ez értünk van: A férfi megkér, szépen, s nekünk hagyja a döntést: igen-vagy nem. Magára vállalja ezt a kellemetlenséget, hogy kiteszi magát akár az elutasításnak. A női szív ehhez gyenge.
De mindig a nőé a választás:) férfiak udvariasok, és gálánsak ezzel veled.
Nem kell neked kérned.
H a egy férfi meg akar kérni, akkor meg is kér. Ha nem kér, akkor fölösleges lenne fordítva, úgyse akarja.
De bárkit elcsábíthatsz, amikor kedved tartja, és beszélgethetsz a kedveseddel arról, hogy szívesen férjhez mennél.
Ne te add már agyűrűt, ezzel megaláznád egy életre.
Ő akar adni neked. A hűségét ígérni, s a tiedet venni.
46 nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!