A férfiak miért várják el a nőktől a kezdeményezést, de ha "kéz megkérésről" van szó, az miért nem tetszik nekik, ha a nő kezdeményezi?
pl. itt sokan örülnek ha egy nő kezdeményez, teszi meg az első lépést.
De amikor már több éve vannak kapcsolatban, miért nem örülnek annak ha a nő kezdeményezi a házasságot?
(nem saját tapasztalt, csak ezt látom sok helyen).
21:00 legyen férfi a földön, aki engem letudna venni a lábáról:)
Sajnos tényleg nem tudnak. Vagy én nem akarom.
Akik meg bejönnének, azok nem hódítós típusúak:S
Én nem vagyok rámenős csaj így egyedül vagyok, bár jól elvagyok, nem erről van szó:)
De azért maradjunk a kérdésnél!
Hát, szerintem ez maga a kérdés.
Én magam férfiként valahol a kettő között vagyok, ha úgy látom, hogy lehet belőle valami, akkor megpróbálkozom, de egyébként a franc törje magát egy visszautasításért... ugyanis én is jól megvagyok :P
Ha már komoly kapcsolatról van szó, akkor szerintem ott már ez a legkevesebb, hogy ki kezdeményez...
22:49
Igazad van.
Nem várom el a kezdeményezést.
25/F
Állítólag 2x2 másodperc szemkontaktus elég egy férfinak ahhoz, hogy odalépjen és megszólítson.
Nekem mindig ezt mondták, mikor épp azon nyavalyogtam, hogy tetszik egy srác, de látható, hogy én nem érdeklem: a férfi választ, a nő dönt. Tehát, a férfi meglát, megtetszel neki, figyeli, hogy mi a reakciód - ha úgy metakommunikálsz vele, akkor hódításba kezd, ha elutasító vagy, akkor nem. Vagyis eldöntöd, hogy lehet-e bármi is köztetek.
Na most, mit neveltek belénk: fussunk még egy kört, ne adjuk oda magunk könnyen, mind csak azt akarja... na és? Mi is csak azt akarjuk, nem? :D
Aztán meg csodálkozunk, hogy arra a visszajelzésre, hogy "elutasítalak, de nem gondolom komolyan" egyszerűen nem tudnak mit reagálni a férfiak és továbbállnak inkább, mert csak az üzenet első fele fogható számukra.
Hogy konkrétan mi ez a metakommunikáció, ha erre vagy kíváncsi, szerintem testbeszéddel foglalkozó könyvekben megtalálod. Leghatékonyabb a szemkontaktus, a szemezés, aztán, teljes testtel felé fordulsz, mórikálod magad, játszol a hajaddal, hátradobod a fejed, stb.
32/n
"Az meg vérciki ha a nő kéri meg a pasi kezét. XD"
Akkor az is vérciki, ha a nőnek kell kezdeményeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!