Ti mit tettetek volna, ha a pasitok ezt csinálja?
"Főleg,hogy megbeszéltük,hogy ha valamelyikünknek elég akkor szól a másiknak nem hülyiti."
Ezek szerint, te sem vetted komolyan ezt a kapcsolatot?!
"Ausztriaban el.8 honapig udvarolt"
Nem akarlak megbántani, de egy 45 éves nő nem szokta kéretni már magát közel egy évig hanem örül, hogy egyáltalán meg akarja valaki még fektetni.
Jól tetted, hogy hisztizsák módjára sértetten leléptél.
Most szegény osztrák pasasnak válogatnia kell majd a felkínálkozó 20 évesek között...
Mert te aztán marhára megbeszélted vele a dolgokat, mi? Csak kalap-kabát és go, igazán felnőtt vagy te is. :D
Az is furcsa, hogy egy olyan embernek azonnal mindent bekajálsz, aki csakúgy hangfelvételeket készít az ismerősei beszédeiről meg a chat-eléseket is "archiválja", ugyanis ez se túlzottan normális dolog. Szerintem.
Hogy miért nem keres, azt nehéz lenyelni, de figyelj egy picit... A férfiak mashogy működnek, valószínűleg nem te vagy az első nő aki szó nélkül lelép és hidd el, nagyon sok hülye pi..a csinálja ezt meg. Az én férjemnek is volt egy ilyenben része, egyszer könyörgött, egyszer hülyét csinált magából. Szerintem egy 9 hónapos kapcsolatban ha eltűntem volna engem se keres és nem azért, mert nem érdekli mi van, hanem mert úgy védekezik és kész. Ne várd, hogy 54 éves férfiak nyüszítve szaladjanak utánad.
Egyébként meg ez tudod mi, amit csináltál? Játszma... esélyt se adtál neki elmondani az érzéseit, most meg az a bajod, hogy nem kaparja a küszöböt.
Egyébként sajnálom, de egyet értek azokkal akik szerint buta hisztérikaként viselkedtél... Én nem rohantam volna el, talán nem is sírtam volna. Leülök és megbeszélem.
Egyébként speciel ezt nem gondolom durva dolognak. Az helytelen, hogy ilyen fogadásokat köt, de ez olyasmi, amiről lehetett és kellett volna beszélni, hiszen az emberek ha párt találnak, jó esetben a jobb önmagukat is megtalálják. Nem értem miért olyan nagy baj neked, hogy hibázott a múltban és ez miért von le akármit is abból, hogy a jelen állás szerint pedig szeret téged.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!