Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tettetek volna, ha a...

Ti mit tettetek volna, ha a pasitok ezt csinálja?

Figyelt kérdés
Megjegyeznem nem gyerekek vagyunk.En 45 a volt parom 54.Igen ismert ember,Ausztriaban el.8 honapig udvarolt mire sikeresen beleszerettem.9 honapig voltunk egyutt.Csodalatos helyeket lattam neki koszonhetoen,boldog voltam,tele remenyekkel.Aztan egy nap szolt a baratja,hogy o nem birja tovabb es el kell mondania valamit,mert annyira jo vagyok,hogy ezt nem erdemlem.Szoval a pasim 1000 euroban fogadott a baratokkal,hogy lefekszem vele.Persze ezt barat ala tamasztotta hangfelvetellel es chattel..Semmit nem segit ,hogy kozben az egy szexbol sok lett,mert belem szeretett.Azonnal szakitottam vele,nem is tudja miert,simen ossze szedtem a dolgaimat es eljottem.Nem kerdezett semmit..lehet sejtette..ti is ezt tettek volna?Nem igazan sikerul magam tultenni a dolgon,olyan mintha kiteptek volna szivem..Bocs az ekezetekert,ahonnan irok nincs magyar..
2019. máj. 30. 17:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
96%
Naggyon hihető a mese... És a haver mindig felveszi miket beszélgetnek....
2019. máj. 30. 17:55
 12/35 anonim ***** válasza:
40%
de hát ez nem biztos... elárulta a "barát" és most mélyen van - lehet, hogy nem tudja, hogy jóvá tenni. Azt kérdezted, mit tennénk? pl egy verzió: visszamenni, megbeszélni és ha bánja és valóban szeret (!!) a "barát" retkes pofájába röhögni ketten együtt.
 13/35 anonim ***** válasza:
91%
Mit tennék? Kikapcsolnám a tévét és a valóságban élnék filmek helyett....
 14/35 anonim ***** válasza:
51%

Lehet hogy elég hülye volt a barátod , de te meg most voltál hasonló hülye.

Szakítottál vele, hogy nem is tudja, nem mondtad meg neki.

Egyformák vagytok , tulajdonképp őssze illetek.

2019. máj. 30. 17:58
 15/35 anonim ***** válasza:
74%

Én kérdőre vontam volna, hogy hogyan is volt ez? Aztán még lett volna ezer kérdésem...

Amúgy meg, nem értem... Ha az volt a fogadás tétje, hogy lefektet, hát az megtörtént... De utána nem dobott ki, nem röhögött rajtad ujjal mutogatva, hogy nézd, ennyi volt, megkaptam, amit akartam, hanem továbbra is kedves volt, utaztatok, élményeket gyűjtöttetek.

Szerintem pontosan tudta, miért pakoltál össze és mentél el. Szerintem azért nem szólt egy szót sem, mert lelkiismeret furdalása lehetett már egy ideje és nem tudta, hogy miként magyarázza el, hogy mi is történt...

Ha nem tudsz rajta túl lenni, most, hogy eltelt egy kis idő, szerintem hívd fel, legalább beszéljetek róla, mondd el, hogy nagyot csalódtál, mert ez neked fontos volt, hogy nagyon szeretted és boldog voltál. Aztán talán megnyugszol... Vagy helyre billennek a dolgok és boldogok lesztek.

De azt az embert, a "barátot", aki elmondta ezt a dolgot, azt kerüld messzire!

2019. máj. 30. 18:02
 16/35 anonim ***** válasza:
24%
Igazából jól tetted, mert így nem kell rá külön megkérnie.
2019. máj. 30. 18:03
 17/35 anonim ***** válasza:
85%

Nyugi, majd a vonatpályaudvaron/reptéren utolér és egy nagy nyilvános vallomással elrendez mindent és elsétálhattok együtt a naplementébe..

Na, kb ennyire hihető a meséd.

2019. máj. 30. 18:26
 18/35 A kérdező kommentje:
17/17 nyugi nem fog utánam sétálni mert ez már két hónapja volt ès azóta találkoztunk bankban,ugy tettünk mintha semmi se törtent volna.Az meg,hogy elhiszed e vagy sem,magánügy.Ettől vannak sokkal érdekesebb történetek is amit az élet ír,ez viszont az enyém és engem ez foglalkoztat.
2019. máj. 30. 18:54
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

A manus megunt és a haverja segítségével elérte, hogy te hagyd ott.

Ennyi.

2019. máj. 30. 19:27
 20/35 A kérdező kommentje:
19/19szerinten is! Akkor is töketlen,mert ebben a korban az ember fia megmondja,hogy ennyi és kész.Minek kellett bonyolitani?Főleg,hogy megbeszéltük,hogy ha valamelyikünknek elég akkor szól a másiknak nem hülyiti.
2019. máj. 30. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!