A volt párom beperelt 110000 ftos gyerektartásra (2 közös lányunk van.6 ill 12-éves).110000ft-t szeretne havonta. Fizetésem kb 330000ft. Figyelembe veszi a bíró, hogy én albérletben lakom, ő maradt a közös házunkba a gyerekekkel és az új párjával?
A gyerektartást csak a gyerekre lehet költeni.
Tehát van családi pótlék, új apuka, anyuka, plusz még a te 50ezer forintod? Meg te? Ez lassan a 200ezer forintot súrolja gyerekeknként. Jó vicc.
Viszont te is költhetsz rájuk.
Te is vehetsz ruhát, vagy fizetheted a különórákat.
Voltam ügyvédnél,elolvasta a keresetlevelet,azt mondta max 60000ft havonta.számít,hogy ki maradt a saját házba és hogy ki ment albérletbe!azt is mondta,hogy lakáshasználati díj is járna nekem.de hozzáteszem,ha a házból
kifizetnek,akkor többet is adok majd.
Gyerektartást is bizonyos határokig lehet visszamenőlegesen követelni. A használati díjban viszont nem vagyok biztos.
Szerintem az lenne a legegyszerűbb, hogy addig nem fizetsz semmit amíg ők se használatit. Gondolom 1millával már lógnak a használati díj elmaradása miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!