Akinek volt gyerekelhelyezési pere, leírná meddig tartott, mi lett az eredménye és a bíró mivel indokolta a döntését?
Két tárgyalás volt, két hónapos különbséggel, nálam helyezte el a gyereket, a masik szulo felügyeletI jogát megszuntette, az indoklás a kapcsolattartas és érdeklődés teljes hiánya volt.
A kérdésednek nem sok értelme van, mert kizart, hogy bármit is megtudnal abból, hogy másnál hogy történt.
A gyerekelhelyezési per lehet két tárgyalás meg lehe több (Akár 3-4 év) is, a körülményektöl meg a szülöktöl függöen.
Az eredménye, hogy a gyereket valamelyik szülönél helyezik el, és az indoklás általában az, hoyg ott látják a gyerek érdekeit jobban biztosítva.
Nekem 2,5 évig tartott.
Az alap helyzet, hogy a férj egy brutális alkoholista állat, aki terrorizálja a családot.Ezért általában az anyánál helyezik el a gyereket.
Tehát ez az alap ki indulási helyzet, ezután kezdődik a bizonyítás, hogy még sem így van. 2,5 év után elértem, hogy nálam az az a férjnél maradt a gyerek. De erre ráment a gyerek, és az én idegrendszerem is. Át kell gondolni, hogy mi jobb a gyereknek, a személyes érintettség ilyenkor nem számít. Persze szerintem. De ebben nem lehet tanácsot adni, csak legfeljebb elmondani a saját történetemet, amiből mindenki azt szűr le amit akar.
A bíróság nem igazság szolgáltatás, hanem jog alkalmazás. Az nyer akinek több a pénze jobb az ügyvédje. De erre majd rájössz magadtól is.
Tanácsom: Próbáld ügyvéd és bíróság nélkül rendezni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!