Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy zajlik le ez, a bejelenté...

Hogy zajlik le ez, a bejelentés után?

Figyelt kérdés
Párom unokatesójáról kiderült,hogy 16 évesen már a barátjával él albérletben.A srác 24 éves. A lánynak amúgy is zűrösek a családi ügyei,szülei elváltak,apjánál él (elvileg). Az apja tud az egészről,és el is engedte a lányát,de már 1 éve együtt élnek.Sok albérletben voltak már,mindig csak a gond volt velük. Jelentettem a gyermekjóléti szolgálatnál az esetet(ne kövezzetek meg,megvolt rá az okom,nem rosszat akarok és kicsit bonyolultabb az ügy,de csak tömören írtam le),vissza is jeleztek hogy tovább küldték az illetékeseknek és felveszik a kapcsolatot a lánnyal. Hogy zajlik egy ilyen "eljárás"? Én is kapok valami féle "szerepet", pl. behívnak és személyes is el kell mondanom amikről tudok?
2010. júl. 6. 21:41
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Hát már nem azért,de írtam hogy nekem,vele ellentétben már minden olyan megvan ami fontos:) és kell a pasija? ha annyira kéne a pasija akkor mással próbálkoznék,nem ilyen dologgal,hisz valószínű hogy egy ilyen után nem fog az ölembe hullani,idióta
2010. júl. 10. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!