Hogy zajlik le ez, a bejelentés után?
Dehogy hívnak be. Kimegy a lányhoz egy családgondozó és onnantól kezdve ő tudja a dolgát.
A szociális ellátás egyik alapeleme a diszkréció.
Mivel van rokonom,aki ilyen gondozó,így állítani tudom,hogy ez nem így megy.
Mi az,hogy mintha oda költözött volna?
Ilyenkor figyelik,hogy honnan indul el,hova megy haza,stb..
De egyébként jól megszopattad a kiscsajt,mert a jólétisek nagyon szemetek.
Bocs a trágár szavakért
Most nem engem kéne lecseszni,írtam hogy bonyolultabb az ügy,mire leírnám,elmenne az ember kedve az olvasástól.Azért ez az eset más,mintha kollégiumba költözne,15 éves kora óta él a barátjával.Egy városban van a sulija és ahol él,úgyhogy ez nem kifogás. És milyen apa az aki ennyi idősen elengedi a lányát?Amúgy csomó dolog van amit az apja nem tud,pl. most 2 héttel az iskola vége előtt átment a csaj másik suliba,mert kicsapták volna,annyit hiányzott. Drogozik,iszik,bulizik ami ha nem vinné túlzásba még érthető is lenne. Kerek perec kijelentette,hogy ő most azonnal terhes akar lenni,és erről tesz is. Nah ezek után normális életet él?az apja csak annyit tud,hogy azért hiányzott sokat mert beteges volt,havonta 1szer találkoznak 1-1 órára.Az alatt nem sok minden derül ki. Az apja is utána járhatna a dolgoknak,a család is figyelmeztette már,de nem igazán hiszi el,hogy ilyen az ő lánya,meg nem is hiszem hogy komolyan érdekelné. Keveredtek már necces ügyekbe,és ha így megy tovább a csaj az utcán köt ki a barátjával,és elcseszte az életét.
Az én családomban is volt ilyen,láttam hogy ment tönkre az illető,és senki nem mert lépni. Lehet,hogy most szemét vagyok , de lehet hogy ezzel a lányt is "megmentem" bizonyos dolgoktól. Mielőtt megszólnátok újra,azért gondolkozzatok el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!