Hogy zajlik le ez, a bejelentés után?
"Amúgy csomó dolog van amit az apja nem tud,pl. most 2 héttel az iskola vége előtt átment a csaj másik suliba,mert kicsapták volna,annyit hiányzott."
... na ne haragudj, de ez mese... 16 évesen a gondviselője tudta és írásos beleegyezése nélkül nem válthat iskolát... Találj ki valami jobbat, mert ezt a gyerekjólét sem fogja bevenni...
kedves utolsó,az tény,hogy nem sok konkrétat tudok az iskola váltásról,de sajnos laktunk együtt 3 hónapig :S
Párom édesanyja is jelenteni akarta már a helyzetet,de aztán mondtam hogy én is megteszem,így gondolta minek 2 bejelentés. Eddig sem bízott senkiben.Felelőtlen egy lány,volt alkalmam megtapasztalni,megismerni.
Biztos ti is elnéznétek ahogy egy 16 éves lány pusztítja önmagát,főleg ha a családból. a srác alig tudja eltartani kettőjüket,mindenük elmegy a piára,drogokra.sajna a pasija vitte bele ezekbe a dolgokba. És nem irigykedek.Mire?az önpusztító lassan csöves életmódra?hogy nincs semmijük?
Nekem már megvan minden ami fontos.Szerető család,férj,ház,és lassan talán jön a baba is.
Aki pedig még mindig kötekedni akar,hát tegye.AKI MEG VÉGRE VÁLASZOL ANNAK KÖSZÖNET!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!