Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki lenne a páromtól pénzt...

Ciki lenne a páromtól pénzt kölcsön kérni?

Figyelt kérdés

S.o.s. be kell tömetnem a fogam, de jelenleg nincs rá 6 ezer ft-om. Anyuék sem tudnak adni.

Arra gondoltam, kölcsönkérek a páromtól 10 ezret, és ha anyuék tudnak adni, visszafizetem neki.

Inkább anyuéknak lógjak pénzzel, mint neki. Vagy ne is kérjek tőle? Nem élünk együtt.

2010. júl. 6. 20:42
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

kedves utolsó előtti!mielőtt elkezdenél okoskodni olvasd végig miket irt!

azt irja lehet h gyökér kezelni kell!

2010. júl. 6. 23:48
 42/50 anonim ***** válasza:
54%

Lehet, lehet. Na ja... Hadd ne kommentáljam.

Nekem az jön le a kommentekből, hogy mindenki azt irja, menjen SZTK-ba, ő meg keresi, hogy miért is nem tud oda menni.

Nem tudja, hol van, nincs élő ember a városban, aki tudná, lehet, hogy gyökérkezelni kell, stb.

2010. júl. 6. 23:51
 43/50 anonim ***** válasza:

mond1 engem nem is érdekel már,komolytalan!

kérdezd meg a pasid,vagy várd meg amig kirohad!

amugy fáj a fogad?mert ha nem akkor simán kibirja augusztusig!

2010. júl. 6. 23:59
 44/50 anonim ***** válasza:
Mondjuk ja,ha szerinted gyökérkezeltetni kell, akkor jó sokat vártál vele. Most meg a pasidtól kérnél azért mert lusta és élhetetlen vagy, hogy kiderítsd az ingyenes utat?
2010. júl. 7. 00:50
 45/50 anonim ***** válasza:

Csak az első 2 oldalt olvastam el, k*ra mindegy, milyen kifogásaid vannak, az SZTK-ban van fogászat (nem szájsebészet, az más!), ott ingyen megcsinálják. Ha nem tudod hol van, megkérdezed a portást. Vagy rákeresel a gugliban, beírod a városodat (kerületet, ha pesti vagy) meg azt, hogy fogászat. Előbb-utóbb rálelsz a rendelőintézetre. Vagy beírod ide, hol laksz, és megkeressük neked, de ne is haragudj, 20 évesen ennyire már képesnek kellene lenned. De ha neked megér 6000 Ft-ot, hogy ne kelljen keresgetned, akkor mondd ezt.

Vagy... nem is fogorvosra kéne a pénz?

2010. júl. 7. 09:23
 46/50 A kérdező kommentje:

Nem pesti vagyok.

Szerinted mire kéne, drogra? Idióta...

2010. júl. 7. 13:05
 47/50 anonim ***** válasza:

Ha gyökérkezelik,akkor olcsóbb lesz,legalábbis az első kezelés.

Ha nem teljesen hülye a barátod erre ne hivatkozz.(sőt van doki,aki a kezelés végén kéri el az árát)

Egyébként tényleg igaz:addig nyújtozkodj,amíg a takaród ér.Nem is tudom anyád miért nem vitt el eddig az sztk-ba?Tényleg elnézi,hogy egy kvázi idegen fizesse ki a kezelésedet?

2010. júl. 7. 17:29
 48/50 anonim ***** válasza:

A párod az nem idegen, 1,5 éve jártok, bőven kérhetsz kölcsön tőle. erre vannak a társak, segítik is egymást. Nem kéne amalgámmal mérgezned magadat.

A barátod biztos segíteni fog (már ha van pénze:D)

2010. júl. 7. 20:13
 49/50 anonim ***** válasza:
Egy lepukkant kisváros lepukkant vasúti fogászatán tb alapon tömték a fogamat. Fehérrel. Ingyen. Szerintem az amalgám már csak rémhír, amúgy is jár a fehér.
2010. júl. 7. 20:15
 50/50 anonim ***** válasza:

20.13:milyen társ?

Ez egy tini lány,baráttal.

Hol vannak még a társtól.

Viszont a kislány korán kezdi a lehúzást....

2010. júl. 7. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!