Ciki lenne a páromtól pénzt kölcsön kérni?
S.o.s. be kell tömetnem a fogam, de jelenleg nincs rá 6 ezer ft-om. Anyuék sem tudnak adni.
Arra gondoltam, kölcsönkérek a páromtól 10 ezret, és ha anyuék tudnak adni, visszafizetem neki.
Inkább anyuéknak lógjak pénzzel, mint neki. Vagy ne is kérjek tőle? Nem élünk együtt.
kedves utolsó előtti!mielőtt elkezdenél okoskodni olvasd végig miket irt!
azt irja lehet h gyökér kezelni kell!
Lehet, lehet. Na ja... Hadd ne kommentáljam.
Nekem az jön le a kommentekből, hogy mindenki azt irja, menjen SZTK-ba, ő meg keresi, hogy miért is nem tud oda menni.
Nem tudja, hol van, nincs élő ember a városban, aki tudná, lehet, hogy gyökérkezelni kell, stb.
mond1 engem nem is érdekel már,komolytalan!
kérdezd meg a pasid,vagy várd meg amig kirohad!
amugy fáj a fogad?mert ha nem akkor simán kibirja augusztusig!
Csak az első 2 oldalt olvastam el, k*ra mindegy, milyen kifogásaid vannak, az SZTK-ban van fogászat (nem szájsebészet, az más!), ott ingyen megcsinálják. Ha nem tudod hol van, megkérdezed a portást. Vagy rákeresel a gugliban, beírod a városodat (kerületet, ha pesti vagy) meg azt, hogy fogászat. Előbb-utóbb rálelsz a rendelőintézetre. Vagy beírod ide, hol laksz, és megkeressük neked, de ne is haragudj, 20 évesen ennyire már képesnek kellene lenned. De ha neked megér 6000 Ft-ot, hogy ne kelljen keresgetned, akkor mondd ezt.
Vagy... nem is fogorvosra kéne a pénz?
Nem pesti vagyok.
Szerinted mire kéne, drogra? Idióta...
Ha gyökérkezelik,akkor olcsóbb lesz,legalábbis az első kezelés.
Ha nem teljesen hülye a barátod erre ne hivatkozz.(sőt van doki,aki a kezelés végén kéri el az árát)
Egyébként tényleg igaz:addig nyújtozkodj,amíg a takaród ér.Nem is tudom anyád miért nem vitt el eddig az sztk-ba?Tényleg elnézi,hogy egy kvázi idegen fizesse ki a kezelésedet?
A párod az nem idegen, 1,5 éve jártok, bőven kérhetsz kölcsön tőle. erre vannak a társak, segítik is egymást. Nem kéne amalgámmal mérgezned magadat.
A barátod biztos segíteni fog (már ha van pénze:D)
20.13:milyen társ?
Ez egy tini lány,baráttal.
Hol vannak még a társtól.
Viszont a kislány korán kezdi a lehúzást....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!