Ciki lenne a páromtól pénzt kölcsön kérni?
S.o.s. be kell tömetnem a fogam, de jelenleg nincs rá 6 ezer ft-om. Anyuék sem tudnak adni.
Arra gondoltam, kölcsönkérek a páromtól 10 ezret, és ha anyuék tudnak adni, visszafizetem neki.
Inkább anyuéknak lógjak pénzzel, mint neki. Vagy ne is kérjek tőle? Nem élünk együtt.
Nem suli fogorvos, sztk, ahova tartozol. Tudod, nőgyógyásznál sem kell mindnél fizetni.
De másfél év után már simán kérhetsz tőle is. Nekem mondom mindenfélére szokott adni, bár az enyémnek van egy ilyen mániája, hogy gondoskodni akar rólam. :)
Nagyon rossz fogakat örököltem, és ha ezt is ki kellene húzni, az elrontaná a mosolyomat. Ami egy lánynál nagyon égő. :S
Nem tudom, hol csinálják meg sztk-ra. Szüleim se tudják, azt se tudjuk kitől lehetne megkérdezni.
Másfél éve együtt vagytok,nem ciki!:)
MOndd azt neki hogy most jelenleg nincsen annyi pénzed,de amint lesz,visszafizeted neki!
Biztos megérti,bár nem tudom hány évesek vagytok..
NE KÉRJ KÖLCSÖN
ÉS A TB-S DOKINAK INGYEN MEG KELL CSINÁLNIA A FOGTÖMÉST, AZ ELSŐ 4 FELSŐ ÉS ELSŐ 4 ALSÓ FOGBAN MÉG A FEHÉR TÖMÉS IS INGYENES, HA A NEM KÖRZETES A DOKI, AKIHEZ MÉSZ, DE ELVÁLLAL, AKKOR IS!!!!!!
NE HAGYD MAGAD ÁTVERNI!
bocs a kiabálásért, de ez egyszerűen felháborító, pláne, ha még 18 sem vagy, mert akkor még felháborítóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!