Beszélsz hülyeséget, most érettségizett, még azt sem tudják, hogy felvették-e őket, hol kellene még maga után akármelyiknek is fizetni?
2010. júl. 6. 21:36
32/50 anonim válasza:
Ciki az,hogy nincs pénzetek,de ahelyett,hogy megkeresnéd,hogy hol csinálják meg ingyen,te fizetős dokihoz mennél.
Hidd el sztk-s orvosok is jók és nem ciki oda járni.
2010. júl. 6. 21:42
33/50 A kérdező kommentje:
Van egy magándoki ahova jártam, oda szeretnék menni.
De amúgy sem tudom hol vannak az "sztk-s dokik".
Kisvárosban élünk, nem túl sok sztk-s orvos rohangál az utcán.
2010. júl. 6. 21:54
34/50 anonim válasza:
Felhivod a telefonkönyvből bármelyik háziorvost és tőle megkérdezed. Pl. ahová a szüleid járnak, az az orvos ont jó lesz. Az asszisztense megmondja, hol rendel a fogorvos. Ha már az egész kisváros se tudja, hol van az SZTK-s orvos....
2010. júl. 6. 21:58
35/50 anonim válasza:
De ha megirod a kisváros nevét, esküszöm rászánok a neten 3 percet és megirom neked, hol a fogorvos.
2010. júl. 6. 21:59
36/50 anonim válasza:
Jó, hát tök mindegy, ha akarja egy félhülye is meg tudja nézni a neten/telefonkönyvben/marinéninél hogy hol a fogorvos. Ha meg olyan kisváros, akkor nem hiszem, hogy nem láttál már rendelőt. Na mindegy.
Akkor kérjél kölcsön, bár szerintem is az a ciki, hogy nincs egy kanyid se, és mégsem jó az ingyenes fogorvos.
2010. júl. 6. 22:01
37/50 anonim válasza:
Kérj kölcsön simán a párodtól, ez belefér.
Nekem az ősszel csináltak Debrecenben gyökérkezelést, 3 gyökér volt a fogamban, ezért 3*5000 volt (15000). A klinikán csinálta egy doki, profi módon, de fogalmam sincs, hogy sztk-ra vagy maszek csinálta (merthogy maszek is rendel). Nem volt képem megkérdezni, ár ez hülye dolog, de így van.
2010. júl. 6. 23:26
38/50 anonim válasza:
tájékoztatok mindenkit h a gyökér kezelést egyik fogorvos sem csinálja ingyen!se az sztk-s se a körzeti!
és ha csak tömésről van szó akkor is kérj kölcsön,nehogy amalgám tömést rakass bele!
2010. júl. 6. 23:36
39/50 anonim válasza:
Mint a kérdés kiirásból is látszik, be kell tömni a fogát...
2010. júl. 6. 23:46
40/50 anonim válasza:
Én is kis városban élek és van SZTK-s fogorvos, de a legközelebbi városban is kell, hogy legyen! Ha nappali tagozatos tanuló vagy akkor mindenképp, ha levelezős akkor nem fizetik a tb-d, illetve ha nincs bejelentett munkahelyed(jól láttam nincs).És, ha nem akarsz tartozni akkor irány az SZTK. Illetve, gondolom most érettségiztél, tehát a hallgatói jogviszonyod, ha nem vesznek fel sehova akkor is novemberig él és az állam állja a Tb-d költségeit, és ha ezután nem tanulsz tovább és nem lesz munkád novemberig, akkor szépen bemész az illetékes megyei szervhez és elmondod, hogy se suli, se meló és az állam mint munkanélkülinek szintén fizeti a Tb-d, tehát nyugodtam mehetsz, nem fog pénzbe kerülni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!