Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukam ongyilkos akart...

Anyukam ongyilkos akart lenni. Tobb lent?

Figyelt kérdés

Noverem ma mesélte el nekem, hogy kb 8 eve anyukam egy kötéllel fel akarta akasztani magat annyira ossze veszett apukammal es beis gyogyszerezte magat..

Ezt nem tudom elhinni az anyukamrol.. Minden nap foz, egyutt tanulunk, vidam, gondoskodo, mindwn reggel kelt meg tenyleg mindent meg csinal es egy kortyot nem iszik..

Ezt nem tudom deldolgozni..

Mit tegyek? :/

(unokatestvérem kérte, hogy kiírjam neki a kérdést, mert neki nincs oldala:))

2019. máj. 12. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jól teszed, ha nem hozod elő neki. Azóta más élete van. Bizonyára megbánta... Ne, ne hozd neki elő!!!! Talán olyan sebeket tépnél fel benne, amik nagyon fájón érintenék és erre ma már semmi szükség!

F.

2019. máj. 13. 19:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem értem. Anyukád szerinted valami bűnt követett el, ami miatt depizni kell, meg szégyenkezni?
2019. máj. 14. 05:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem kovetett el bunt:D Csak ossze veszett nagyon apukammal
2019. máj. 14. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!