Hogyan viseljem el az anyukám és testvérem közötti állandó feszültséget?
Külföldön dolgozom, és 2-3 havonta megyek haza általában egy hónapra. Én meg a szüleimmel elek amikor hazalatogatok, és a testvérem igyekszik gyakran át jönni hozzánk mivel “otthon vagyok”. Tudom nem szép dolog ezt mondani, de már sokszor inkább annak örülnek ha nem jönne, mert állandóan megy a veszekedés otthon.
Megpróbáltam vele programokat csinálni, hogy ne kelljen otthon lenni, így legalább szeparalva van anyukámtol , de ezek is úgy kezdődnek hogy reggel átjön hozzánk, jól összevesznek majd az egész nap tönkre van téve, hiába megyünk el, rossz a hangulata stb stb stb..
Nem tudom mi az oka, de szörnyű hogy milyen ellentét van köztük.
Anyukám állandóan panaszkodik nekem a testveremrol, a testvérem panaszkodik anyukamrol. Elviselhetetlen és már kezd nagyon elegem lenni ebből. Mit tehetnek?
Próbáld kideríteni, mi okozza a marakodást, mert előbb-utóbb megmérgezi a te kapcsolatodat is anyukáddal és nővéreddel egyaránt.
Addig pedig találkozz a testvéreddel az utcán vagy náluk. Ha mégis csetepaté van, menj el otthonról azonnal ! Egyszer csak észbe kap a két nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!