Mit szólnál hozzá ha a nevelőapad mondja neked hogy "Jó ez a nadrágod, jó a segged benne"? 19/L
Szerintem nem megfelelő viselkedés tőle. Bár nem a vér szerinti apád, de az ő szerepét tölti be. És még ha nő ként is néz rád akkor semmi kellene a tuttodra adnia hogy milyen szexi vagy. Mert szereti az anyádat.
Talán még nem indokolt szólni egyből az édesanyádat, ha már durvábbakat mond vagy netán még is érint, fogdos akkor ne hagyd annyiban!
Első válaszoló te meg egy hitvány, utolsó sz*rházi vagy hogy ilyen beteg dolgokat gondolsz...
Ha ez a normál stílusa másokkal szemben, akkor igaz, hogy kicsit bunkó, de nem érdemes többet beleintepretálni.
Szerintem ha egy ilyen megjegyzés volt, akkor nem érdemes emiatt bármit is szólni valakinek.
Nincs benne talán semmi rossz, de ha még egyszer ilyesmit mond, nyugodtan szólj neki, hogy ez neked kellemetlen.
ha viszont más is történik, ne hagyd, és azonnal szólj valakinek.
2es vagyok.
Abban igaza van a többi válaszadonak hogy szólj neki ha ez téged zavar! És hátha nem mondja többet.
Azzal szerintrm sincs baj ha normálisan megjegyzi hogy csinos vagy. Viszont sajnos van olyan ismerősöm, akinek a nevelő apja kissé túlzásba vitte a dolgot, be feküdt mellé az ágyba és fogdosta.
Ezzel nem ijesztgetni akarlak, de ha nem adsz neki teret a dologban, akkor nem fog semmi történni. Az is lehet hogy csak rosszul, félreérthetően adta elő magát.
De mindenképp jelezd neki legközelebb, hogy zavar és kérd meg hogy ne mondja és figyeld meg hogy mit reagál. :)
Nagyon gáz. Az oké, hogy megdicsér, hogy csinos vagy.
De nevelt lányának ilyet mondani, hogy jó a segged, undorító. Mondjuk másnak is elég bunkó :D Olyan alpári. Ha zavar szólj neki, hogy moderálja magát és normálisan beszéljen veled. Ha nem hagyja abba, akkor szólj anyukádnak is.
Miért van mindenki lepontozva 50% alá amúgy? :"D
Lehet neki ez az alap stílusa. Mindenesetre, hogyha folytatja szólj neki, hogy ez neked kellemetlen. Ha ennek ellenére is folytatja szólj anyádnak, de egy hangrögzít nem ártana, hogy biztosan higgyen neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!