Bemennél plázába, vagy bevásárlóközpontba, gyorsétterembe, ha pl. elszakadna a nadrágod / pólód a nap során, vagy rádömlene valami és nincs lehetőséged átöltözni és fontos akkor elintézned a teendődet?
Figyelt kérdés
2018. okt. 3. 13:48
2/8 anonim válasza:
Persze. Sokan mennek be melós cuccba (festő stb) koszosan ha kell valami. Ez sem rosszabb.
4/8 anonim válasza:
Ha muszáj akkor be, viszont ha tudnám valahogyan akkor takarnám a szakadást/foltot
5/8 anonim válasza:
Persze. Folt nem zavarna. Szakadás a méretétől és elhelyezkedésétől függ. A rajzfilmszerű fenéknél lyukas bugyivillantó kaliberű dolgok esetén hazamennék, vagy mondjuk vennék valamit helyette ha nem takarható.
Egy barátnőmnek a szandálja esett szét egyszer, vettünk egy olcsó flipflopot neki.
6/8 anonim válasza:
volt ilyen! eláztam, top volt rajtam, és mindenem látszott volna, úgyhogy az első adandó boltban vettem egy felsőt és már a próbafülkében átöltöztem. az eladó megértette, és látta is, hogy úgy, a kezeimmel tartom magamon a csuromvizes felsőmet :D
7/8 anonim válasza:
Most úgyis a szakadt gatya a divat...
8/8 anonim válasza:
Simán. Nyilván ha lenne lehetőség akkor takarnam de ha nem akkor is bemennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!